Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουίς Ενρίκε : Θρήνος για τον χαμό της 9χρονης κόρης του

Λουίς Ενρίκε : Θρήνος για τον χαμό της 9χρονης κόρης του

Η σπάνια ασθένεια που στέρησε την ζωή της μικρής Χάνα.

Γροθιά στο στομάχι ήταν η είδηση του χαμού της 9χρονης κόρης του Λουίς Ενρίκε, όχι μόνο για την ποδοσφαιρική Ισπανία αλλά και για όλους όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Η τραγική είδηση ήρθε από τον πατέρα, ο οποίος έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Η κόρη μας, η Χάνα, πέθανε αυτό το απόγευμα σε ηλικία 9 ετών, έχοντας παλέψει σκληρά για πέντε ολόκληρους μήνες κόντρα στο οστεοσάρκωμα.

Σας ευχαριστούμε όλους για την στοργή που μας δείξατε αυτούς τους μήνες και εκτιμούσε τη διακριτικότητα και την κατανόηση. Ευχαριστούμε επίσης το προσωπικό των νοσοκομείων «Sant Joan de Deu» και «Sant Pau» για την αφοσίωση και τις υπηρεσίες τους. Ευχαριστούμε τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και όλους όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν…

Θα μας λείψεις πολύ, αλλά θα σε θυμόμαστε κάθε ημέρα της ζωής σου με την ελπίδα ότι θα συναντηθούμε στο μέλλον ξανά. Θα είσαι το αστέρι που οδηγείς την οικογένειά μας».

Η μάχη που έδωσε η Χάνα

Η μικρή Χάνα, στην ηλικία μόλις των 9 ετών διαγνώσθηκε με οστεοσάρκωμα, ασθένεια που συνδέεται με καρκίνο στα οστά και πάλεψε σκληρά του τελευταίους πέντε μήνες της ζωής της.

Η σοβαρή της κατάσταση οδήγησε μάλιστα τον Λουίς Ενρίκε να παραιτηθεί από την θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής της Ισπανίας, θέση που κάλυψε ο μέχρι πρότινος βοηθός του,  Ρομπέρτο Μορένο.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024