Το διπλό πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ κόντρα στην Τράμπζονσπορ
Η Ενωση διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στη φάση του 46ου λεπτού, όταν ο αμυντικός της Τράμπζονσπορ τράβηξε τη φανέλα του Ολιβέιρα, ενώ στη συνέχεια ζητούν και δεύτερο πέναλτι όταν ο πορτιέρο της τούρκικης ομάδας κράτησε τον Πορτογάλο για μην σκοράρει σε κενή εστία!
Οι Κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0, ενώ στο 46’ έχασαν σπουδαία ευκαιρία να κάνουν το 3-0, όταν ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα της τούρκικης ομάδας.
Μια φάση, στην οποία ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι ζητούν πέναλτι και μάλιστα αναφέρουν ότι υπάρχει διπλή παράβαση. Η πρώτη είναι στο μαρκάρισμα του αμυντικού, ο οποίος τραβάει από τη φανέλα τον Πορτογάλο επιθετικό, τον οποίο στη συνέχεια ανατρέπει ο πορτιέρο της Τράμπζονσπορ.
Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων κράτησε από τη φανέλα τον Ολιβέιρα, προκειμένου να μην φτάσει στην μπάλα, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε την άσπρη βούλα, προκαλώντας την οργή του Νίκου Κωστένογλου και των ανθρώπων της ΑΕΚ.
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Έρχομαι σε ομάδα με μεγάλη δυναμική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442