Το θέμα του Χατζηγιοβάνη παραμένει στον «αέρα», ο νεαρός έμεινε καθηλωμένος στον πάγκο απέναντι στη Λαμία, αλλά είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός στο ματς του Σαββάτου. Δεν ξεκινάει ο Μπουζούκης
Το θέμα του Τάσου Χατζηγιοβάνη εξακολουθεί να απασχολεί τον Παναθηναϊκό με τον Γιώργο Δώνη να λέει σήμερα στη NOVA πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θέλει να παραμείνει ή όχι στον Παναθηναϊκό. Και να ξεκαθαρίζει, επίσης, πως στο ματς με τη Λαμία έπαιξε ρόλο και ο τραυματισμός του για το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο.
Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μονακό στο τέλος της σεζόν και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η ιστορική συναυλία της Σακίρα στην Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο είχε και... ποδοσφαιρική χροιά, αφού το πλήθος ξέσπασε κατά του πρώην συζύγου της, Ζεράρ Πικέ.