Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Μπακάκης : «Πρέπει να βγάλουμε εγωισμό και αντίδραση»

Μιχάλης Μπακάκης : «Πρέπει να βγάλουμε εγωισμό και αντίδραση»

Σε ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι και στην πρόκριση ευελπιστούν όλοι στην ΑΕΚ, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πριν από τη ρεβάνς με την Τράμπζονσπορ (29/8, 20:30) ο Μιχάλης Μπακάκης

Ο Μιχάλης Μπακάκης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου της Τραπεζούντας και εμφανίστηκε αποφασισμένος να τα δώσει όλα για την ανατροπή του 1-3.

Ο διεθνής μπακ αναφέρθηκε στην ανάγκη να βγάλει αντίδραση η ομάδα και όπως δήλωσε είναι όλοι έτοιμοι να βγάλουν εγωισμό και ψυχή στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπακάκης:

«Σίγουρα έχουμε ένα δύσκολο έργο. Έχουμε να ανατρέψουμε ένα δύσκολο σκορ, σε μια καυτή έδρα. Όμως με το που θα μπούμε μέσα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα. Δεν τα παρατάμε. Είναι ένα ματς που το θέλουμε πολύ. Ένα θετικό αποτέλεσμα θέλουμε. Και γιατί όχι, να κυνηγήσουμε και την πρόκριση. Το πιστεύουμε όλοι πως μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω».

-Για την αντίδραση μετά την ήττα στο πρώτο ματς:

«Όταν χάνεις μέσα στην έδρα σου, δεν είναι και το πιο ευχάριστο. Και πάντα θέλουμε να βγάζουμε αντίδραση, μετά από κάτι τέτοιο. Αυτή η ομάδα έχει δείξει πως μπορεί να βγάλει αντίδραση. Όλοι όσοι θα μπούνε αύριο στον αγωνιστικό χώρο, θα δώσουν τα πάντα, για να μπορέσουν να κυνηγήσουν την ανατροπή του σκορ».

-Για τις αλλαγές μετά την αλλαγή προπονητή:

«Με την αλλαγή του προπονητή, αλλάζει η ψυχολογία όλων. Είναι σαν να ξεκινάς από το μηδέν και πάλι. Στην κατάσταση που έχουμε βρεθεί, κανείς δεν ήθελε να είναι. Και δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση. Είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε τον εγωισμό και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο, για να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το σκορ».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024