Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα Μαρτίνς και στα ελληνικά: «Επετεύχθη ο πρώτος μεγάλος στόχος»

Μήνυμα Μαρτίνς και στα ελληνικά: «Επετεύχθη ο πρώτος μεγάλος στόχος»

Το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς γραμμένο σε ελληνικά και αγγλικά, μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League – Ο Πορτογάλος ευχαρίστησε τους παίκτες για τον επαγγελματισμό τους και τους φιλάθλους για τη στήριξή τους

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης 27/8 επικράτησε και εκτός έδρας της Κράσνονταρ (2-1) και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στους ομίλους του Champions League.
Οι Ερυθρόλευκοι με τη σωστή καθοδήγηση του Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποίησαν μια σπουδαία εμφάνιση στο «Krasnodar Stadium» και έζησαν μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, οι ποδοσφαιριστές του, η διοίκηση και οι φίλαθλοι των Πειραιωτών πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τη νέα σπουδαία επιτυχία της ομάδας και άπαντες ετοιμάζονται για το μεγάλο ταξίδι στα… αστέρια του Champions League.

Ο Ιβηρας προπονητής με ανάρτησή του στα social media το μεσημέρι της Τέταρτης 28/8 αναφέρθηκε στη σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού και επισήμανε ότι ο πρώτος μεγάλος στόχος της ομάδας για τη νέα σεζόν επετεύχθη, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους παίκτες του για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν, αλλά και τους φιλάθλους για τη στήριξή τους.

Χρήζει μάλιστα επισήμανσης ότι το μήνυμά του γράφτηκε και στα ελληνικά και στα αγγλικά στον προσωπικό του λογαριασμό.

«Ήταν σημαντικό το επίτευγμα μας χθες απέναντι σε έναν κορυφαίο αντίπαλο. Ο πρώτος μεγάλος στόχος επετεύχθη χάρη στην αφοσίωση όλων. Τον επαγγελματισμό των παικτών και τη στήριξη των φιλάθλων μας. Σας ευχαριστώ όλους, μένουμε ενωμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Δείτε την ανάρτησή του:

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024