Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γ. Μώραλης: Πόλη αντάξια της ιστορίας της και των προοπτικών της

Γ. Μώραλης: Πόλη αντάξια της ιστορίας της και των προοπτικών της

Μετά την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Πειραιά, ο Γιάννης Μώραλης, ο επανεκλεγείς δήμαρχος της πόλης, μίλησε για τους στόχους και τα οράματα της δεύτερης θητείας του αλλά και για την ευθύνη με την οποία αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι συνεργάτες του την τιμή των πολιτών του Πειραιά να τους επανεκλέξουν.

Μετά την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Πειραιά, ο Γιάννης Μώραλης, ο επανεκλεγείς δήμαρχος της πόλης, μίλησε για τους στόχους και τα οράματα της δεύτερης θητείας του αλλά και για την ευθύνη με την οποία αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι συνεργάτες του την τιμή των πολιτών του Πειραιά να τους επανεκλέξουν.

«Ευχαριστώ για την παρουσία σας στο εμβληματικό θέατρο της πόλης μας. Η σημερινή τελετή σηματοδοτεί όχι μόνο μια νέα περίοδο, αλλά μια νέα σημαντική εποχή για την πορεία της πόλης. Ούτως ώστε να γίνει η πόλη μας όπως την επιθυμούμε. Είμαστε σήμερα εδώ για να δώσουμε όρκο τιμής και ευθύνης. όρκο πως θα εργαστούμε σκληρά, έντιμα, με διαφάνεια για τον Πειραιά που όλοι ονειρευόμαστε» ανέφερε ο κ. Μώραλης, σημειώνοντας πως «αυτή ήταν βασική δέσμευση, τόσο δική μου όσο και των συνεργατών μου. Να εργαστούμε υπεύθυνα και συλλογικά. Με συγκλίσεις και συναινέσεις που θέλουμε, όχι επειδή μας το επιβάλλει κάποιος νόμος. Άλλωστε στα τοπικά ζητήματα δεν έχουμε πολλά να χωρίσουμε με τις άλλες παρατάξεις».

«Πιστεύω ότι δώσαμε όραμα στην πόλη. Η τιμή που μου έκαναν οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες, με γεμίζει με αίσθημα ευθύνης απέναντί τους. Από τα νεαρά μου χρόνια η λέξη ευθύνη είχε μια ιδιαίτερη σημασία. Δεν ήταν μια ακόμα λέξη προς επικοινωνιακή κατανάλωση. Αναλάβαμε την ευθύνη σήμερα να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε το 2014. Με στόχο να είναι όλοι οι Πειραιώτες περήφανοι για την πόλη τους σε λίγα χρόνια» πρόσθεσε ο επανεκλεγείς δήμαρχος.

«Οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Από εμάς εξαρτάται το εάν θα πετύχουμε το στόχο μας. Μακριά από αγκυλώσεις και ιδεοληψίες θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της πόλης μας. Θέλουμε μια πόλη αντάξια της ιστορίας της αλλά και κυρίως των μεγάλων προοπτικών της. Μια πόλη που θα πρωταγωνιστεί τις εξελίξεις εγχώριες, περιφερειακές και διεθνείς. Μια πόλη εξωστρεφή όσο και το λιμάνι της. Μια πόλη μεγάλη δύναμη για τη χώρα μας. Πόλη πιο καθαρή, πιο έξυπνη, πιο όμορφη, πόλη του πολιτισμού και του αθλητισμού, πόλη που αξίζουμε όλοι και κυρίως τα παιδιά μας. Η ευθύνη να δίνει λύσεις στις ανάγκες του σήμερα. Αυτός είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης» κατέληξε ο δήμαρχος.

Πηγή: onetv.gr

«Σημαντική πόλη με πλεονεκτήματα ο Πειραιάς»

Μετά την ορκωμοσία του, μιλώντας στην κάμερα του One Channel ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς Νικητής» και επανεκλεγείς δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης τόνισε πως «η εμπιστοσύνη των Πειραιωτών είναι σημαντική και τιμητική».

«Μας γεμίζει με ευθύνη. Είμαστε αισιόδοξοι. Βάλαμε τις αρχές την περασμένη πενταετία. Η πόλη έχει πάρει έναν ρυθμό, έναν ρυθμό προόδου και ανάπτυξης. Νομίζω θα τα πάμε καλά. Ο Πειραιάς είναι μια σημαντική πόλη, έχουμε πολλά πλεονεκτήματα. Ξέρετε οι δύο πυλώνες της οικονομίας της χώρας, η ναυτιλία και ο τουρισμός περνούν μέσα από τον Πειραιά, η βάση τους είναι ο Πειραιάς. Αυτά σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε, να αναπτυχθούμε, να υποδεχθούμε επενδύσεις, να κάνουμε τη ζωή των Πειραιωτών, καλύτερη. Αυτό είναι το βασικό έργο ενός δημάρχου. Νομίζω θα πετύχουμε» συμπλήρωσε ο δήμαρχος.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024