Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκαψαν 25 αυτοκίνητα στην Περαία - Εντονες αντιδράσεις

Εκαψαν 25 αυτοκίνητα στην Περαία – Εντονες αντιδράσεις

«Δεν συμμαζεύεται με τίποτα η κατάσταση (....) Οι συμπολίτες μας κλαίνε τις περιουσίες τους. Η εικόνα αυτή δεν τιμά την περιοχή της Θεσσαλονίκης» τονίζει ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής.

Μήνυση υποβάλει ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής μετά τη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Τσαΐρια της Περαίας όπου βρίσκεται καταυλισμός των Ρομά.

Οπως καταγγέλλει, κατά το χθεσινό συμβάν περισσότερα από 25 αυτοκίνητα έγιναν παρανάλωμα.

Δεν είναι μεμονωμένο…

Ωστόσο, δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για τακτική των Ρομά στην περιοχή, οι οποίοι καίνε τα οχήματα, αφού πρώτα τα έχουν «γδύσει» ώστε να επωφεληθούν οικονομικά από την πώλησή τους.

«Δεν συμμαζεύεται με τίποτα η κατάσταση. Είναι κακοποιά στοιχεία. Σύμφωνα με αυτοψία που διενεργήσαμε, έχουν αυξηθεί το τελευταίο δίμηνο.

»Στην πλειοψηφία τους είναι κλεμμένα αυτοκίνητα, τα οποία «γδύνουν» για ανταλλακτικά. Οι συμπολίτες μας κλαίνε τις περιουσίες τους. Η εικόνα αυτή δεν τιμά την περιοχή της Θεσσαλονίκης» δήλωσε στη Voria.gr ο κ. Τσαμασλής.

«Να τους αποβάλουν από την περιοχή»

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι από την πρώτη ημέρα ανάληψης της διοίκησης του δήμου Θερμαϊκού θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα.

«Πρέπει ο εισαγγελέας σε συνεργασία με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης και την εξουσιοδότηση του δήμου να δώσουν εντολή στους αστυνομικούς να μπουν μέσα και να τους αποβάλουν με εξώδικο από την περιοχή» σημείωσε.

Sports in

Ξέμεινε από στρατιώτες το NATO, αλλά ετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Ειδικοί ανησυχούν για την έλλειψη προσωπικού, την ώρα που η Ατλαντική Συμμαχία καταρτίζει σχέδια μάχης στο θέατρο επιχειρήσεων Ευρώπη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024