Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
US Open : Πέρασε σαν σίφουνας στον 2ο γύρο η Σάκκαρη

US Open : Πέρασε σαν σίφουνας στον 2ο γύρο η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη ισοπέδωσε με 6-1, 6-0 την Καμίλα Τζιόρτζι και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του US Open

Η Ελληνίδα τενίστρια, όπως δείχνει και το τελικό σκορ, κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ και δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην Ιταλίδα. Μια επιβλητική εμφάνιση από την 23χρονη συμπατριώτισσά μας, η οποία απέδειξε περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ικανή για μεγάλα πράγματα.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της κυριαρχίας της Μαρίας Σάκκαρη είναι ότι κέρδισε 55 πόντους, τους διπλάσιους από την αντίπαλό της (27), η οποία δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Η «Σακ-ατάκ» χρειάστηκε μόλις 56 λεπτά για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της Τζόρτζι, την οποία μάλιστα κέρδισε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες. Το καμάρι του ελληνικού τένις έπαιξε έξυπνα καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, άνοιξε ωραία το κορτ στα μεγάλα ράλι, έδειξε υπομονή και οδήγησε την Ιταλίδα σε πολλά λάθη. Η Μαρία έκανε το καθήκον της και πλέον περιμένει να μάθει την αντίπαλό της στον δεύτερο γύρο, η οποία θα προκύψει από το ζευγάρι Σουάι Πενγκ – Βάρβαρα Λεπτσένκο.

Η Σάκκαρη έσβησε και τα 4 break point που αντιμετώπισε και έφτασε με επιβλητικό τρόπο στη νίκη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μαρία για πρώτη σεζόν στην καριέρα της κέρδισε όλες τις πρεμιέρες της στα 4 Grand Slam της χρονιάς. Συγκεκριμένα, στο Αυστραλιανό Οπεν και στο Γουίμπλεντον έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο και στο Ρολάν Γκαρός μέχρι τον 2ο γύρο. Οσον αφορά στο καλύτερό της αποτέλεσμα στο US Open, ήταν ο 3ος γύρος το 2017.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024