
Τράμπζονσπορ – ΑΕΚ : Η αποστολή της Ένωσης για την Τουρκία
Δίχως απουσίες ταξιδεύει η ΑΕΚ στην Τραπεζούντα για τον επαναληπτικό των playoffs του Europa League με την Τραμπζονσπόρ (29/8, 20:30)
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την προσεχή Πέμπτη την Τραμπζονσπόρ στην Τουρκία, ψάχνοντας ένα θαύμα καθώς καλείται να ανατρέψει την εντός έδρας ήττα του ΟΑΚΑ με 3-1.
Το ερχόμενο παιχνίδι, θα είναι και το πρώτο της Ένωσης με τον Νίκο Κωστένογλου στο «τιμόνι» της ομάδας, η οποία θα ταξιδέψει με 22 παίκτες στην Τραπεζούντα, έχοντας ως μοναδική απουσία τον Χρήστο Αλμπάνη.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Τουρκία: Μπάρκας, Τσιντώντας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ζεράλδες, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Ολιβέιρα, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Κλωναρίδης.
Η αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί με προορισμό την Τραπεζούντα για τη ρεβάνς με την Τραμπζονσπόρ #aekfc #tbsaek #aekfcseason2019_20 #aekfamily #UEL pic.twitter.com/35KHL3hEGR
— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) August 27, 2019
- Πάτρα: 35χρονη ενεργοποίησε το panic button – Συνελήφθη ο πρώην σύζυγός της
- ESM: Εγκρίθηκε η πρόωρη αποπληρωμή δανείων της Ελλάδας, ύψους 6,94 δισ. ευρώ
- Κραν Μοντάνα: Οι ιδιοκτήτες μπαρ ξαναβρίσκονται στο δικαστήριο για τη θανατηφόρα πυρκαγιά
- Τρομερό ξέσπασμα του Τεντόγλου κατά της Diamond League: «Τι σκ@τ@νι@ σόου» (pics)
- Αραγτσί: Εφαρμόζουμε με ακρίβεια τις κατευθύνσεις του Χαμενεΐ – Παραμένει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας με τις ΗΠΑ
- «Όσο πιο μεγάλος είσαι, τόσο μεγαλύτερη είναι και η ευθύνη σου»: Η βιώσιμη στρατηγική της Lidl Ελλάς

