Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εθνική : Τι κρατάει ο Σκουρτόπουλος από τη νίκη επί της Βενεζουέλας

Εθνική : Τι κρατάει ο Σκουρτόπουλος από τη νίκη επί της Βενεζουέλας

Οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Θανάση Σκουρτόπουλου, μετά τη νίκη απέναντι στη Βενεζουέλα και την πρωτιά στο τουρνουά Άτλας

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε με σκορ 74-51 της Βενεζουέλας κατακτώντας το τουρνουά «Άτλας» στην Κίνα, και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος για την απόδοση της «γαλανόλευκης» χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως κρατά τα καλά στοιχεία από το ματς, πως οι παίκτες του από την άμυνα βρήκαν ρυθμό στην επίθεση και πως πλέον όλοι προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

«Θέλω να συγχαρώ όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές του τουρνουά, όλα ήταν πολύ καλά. Παίξαμε ένα ακόμη καλό φιλικό, προτιμήσαμε να ξεκουράσουμε τον Γιάννη (σ.σ. Αντετοκούνμπο) και ξέρω πως απογοητεύσαμε τους φιλάθλους, αλλά η προέχει το καλό της ομάδας και η δουλειά μας συνεχίζεται.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά, εστιάσαμε στην άμυνα και από εκεί βρήκαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Επίσης πήραμε σκορ από το παιχνίδι κοντά στο καλάθι. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία και προετοιμαζόμαστε πλέον για το πρώτο μας παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που είναι πολύ σημαντικό.

Περιμέναμε πως θα συναντήσουμε διαφορετικές ομάδες στην πορεία του τουρνουά, αλλά και οι αντίπαλοι που συναντήσαμε τελικά έπαιξαν πολύ έξυπνα και μας δοκίμασαν σε διαφορετικά πράγματα. Όλες οι ομάδες έπαιξαν επιθετικά και ήταν πολύ καλά τεστ. Ελπίζω να βρεθεί ξανά στο μέλλον η Εθνική σε ένα τέτοιο τουρνουά στην Κίνα».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024