Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Μήνυσε υπάλληλό του για τα «Φιλαράκια»

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Μήνυσε υπάλληλό του για τα «Φιλαράκια»

Η αγάπη μίας πρώην υπαλλήλου του Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τη σειρά «Τα Φιλαράκια» μπορεί να της κοστίσει 6 εκατ. δολάρια!

Εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο λάτρεψαν την τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», όμως η αγάπη αυτή σε μία συγκεκριμένη θαυμάστρια μπορεί να της κοστίσει ακριβά. Πιο συγκεκριμένα ίσως της κοστίσει 6 εκατομμύρια δολάρια, όσα δηλαδή της ζητάει ο πρώην εργοδότης της, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ως αποζημίωση.

Τι συνέβη

Η Τσέις Ρόμπινσον εργαζόταν στην Canal Productions, την εταιρεία παραγωγής του Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τώρα θα έρθει αντιμέτωπη με την εταιρεία και τον πρώην εργοδότη της, στα δικαστήρια, καθώς ο διάσημος ηθοποιός της ζητά 6 εκατομμύρια δολάρια.

Η Ρόμπινσον ήταν η Αντιπρόεδρος Παραγωγής και Οικονομικών της Canal, με ετήσιο μισθό 300.000 δολάρια, ως τον Απρίλιο 2019, όταν και παραιτήθηκε. Ωστόσο, η Ρόμπινσον αντί να εργάζεται, δεν σταματούσε να βλέπει τηλεοπτικές σειρές στο γραφείο της, καταναλώνοντας παράλληλα αστακούς και χαβιάρια από πανάκριβα εστιατόρια, τα οποία και χρέωνε στους εταιρικούς λογαριασμούς.

Σχετικά δημοσιεύματα διεθνών ΜΜΕ, αναφέρουν ότι η υπάλληλος είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα «Φιλαράκια», καθώς παρακολούθησε 55 επεισόδια, μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες τον περασμένο Ιανουάριο.

Τον ίδιο μήνα, είδε πάλι μέσα σε τέσσερις ημέρες στο γραφείο 20 επεισόδια από το «Arrested Development» και 10 από το «Schitt’s Creek». Τις συγκεκριμένες αυτές ημέρες μάλιστα φρόντιζε να χρεώνει την εταιρική της κάρτα, παραγγέλλοντας από ακριβά εστιατόρια, όπως το «Caviar San Franscisco» και το «Paola’s Restaurant».

Σύμφωνα με τη μήνυση, μέσα σε χρονικό διάστημα δυο ετών η Ρόμπινσον «φόρτωσε» τους εταιρικούς λογαριασμούς με «αδικαιολόγητες χρεώσεις», όπως 11.300 ευρώ για φαγητό από το «Paola’s Restaurant», 8.100 ευρώ για γλυκά από το φημισμένο «Dean and Deluca» και τρόφιμα-ποτά από το «Whole Foods» καθώς και 29.000 ευρώ σε Uber…

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024