Φωτογραφίες από το εσωτερικό του κτιρίου όπου φιλοξενούνται οι 143 πρόσφυγες, που εντοπίστηκαν χθες στα κτίρια στα Εξάρχεια έδωσε στην δημοσιότητα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Παράλληλα δημοσιοποίησε φωτογραφίες και από το εσωτερικό των υπό κατάληψη κτιρίων όπου στεγάζονταν στα Εξάρχεια, απαντώντας στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης περί κακομεταχείριση. «Οσοι εγκαλούν την κυβέρνηση, θεωρούν ότι είναι ευαισθησία οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στα κτίρια που εκκενώθηκαν» είπε. «Αυτό δεν είναι ευαισθησία είναι ακραία υποκρισία. Εμείς όταν διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν οικογένειες και παιδιά, φροντίσαμε να μεταφερθούν σε χώρο με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης», δείχνοντας τις αντίστοιχες φωτογραφίες. Αφήνουμε τους Έλληνες πολίτες να κρίνουν ποιοί έχουν ευαισθησία και ποιοί υποκρισία, τόνισε ο κ. Πέτσας. Η κυβέρνηση φροντίζει να συνδυάζεται η ασφάλεια με ανθρώπινες συνθήκες, συμπλήρωσε.

Η προσωρινή στέγαση τους θα γίνει εκεί μέχρι να μεταφερθούν σε κέντρα φιλοξενίας. Όλοι κατέθεσαν αίτηση για την παροχή ασύλου.

Το εσωτερικό του υπό κατάληψη κτιρίου όπου διέμεναν μέχρι χθες

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο