Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η τραγωδία στο Αίγιο με θύμα μια 67χρονη γυναίκα και τον ενός έτους εγγονό της.
Οι δύο κηδείες έγιναν σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στις Καμάρες. Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς του παιδιού, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν, πώς έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Στο Ναό βρισκόταν όλο το χωριό για το «τελευταίο αντίο».
Συγγενείς των θυμάτων καταφέρονται με οργή κατά του δράστη, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά από τηλεφωνική εντολή της Εισαγγελέως, η οποία παρέπεμψε τη δικογραφία του στο Ναυτοδικείο Πειραιά.
«Γιαννάκη μου υποφέρω, πονάω μακριά σου παιδάκι μου. Παιδάκι μου είσαι να σε πάρω αγκαλίτσα; Αυτός που πήρε τη ζωή του παιδιού μου και της πεθεράς μου να το πληρώσει. Παλικάρι μου αντίο, σε έχασα. Έφυγες μέσα από την αγκαλιά μου. Πεθερούλα μου καλή φύλαγέ μου το μονάκριβό μου. Αγάπη μου, άγγελέ μου» γράφει η μητέρα του παιδιού στη σελίδα της στο facebook.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς του μικρού παιδιού, όπου ο πόνος είναι ανείπωτος.
Δείτε παρακάτω τις πρώτες εικόνες που έδειξε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 από την κηδεία:
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας