
Στο νούμερο 29 ανέβηκε η Σάκκαρη, όγδοος παραμένει ο Τσιτσιπάς
Άνοδος δύο θέσεων για την Μαρία Σάκκαρη στην παγκόσμια κατάταξη, σταθερά όγδοος ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Δύο ακόμα θέσεις ανέβηκε η Μαρία Σάκκαρη στην παγκόσμια κατάταξη χάρη στην πορεία της στο Σινσινάτι και είναι πλέον 29η με 1800 βαθμούς.
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ανέβηκε μία θέση και είναι 220η με 259 βαθμούς, ενώ άνοδο είχε και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία πέρασε από την 286 στην 282η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Η Ναόμι Οσάκα εξακολυθεί στην κορυφή. με 6.606 βαθμούς.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στην 8η θέση της παγκόσμια κατάταξη με 3.455 βαθμούς ενώ επικεφαλής της κατάταξης, παραμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Ράφα Ναδάλ είναι δεύτερος, με τον Ρότζερ Φέντερερ να παραμένει στην τρίτη θέση του κόσμου, ενώ να σημειωθεί ότι αμετάβλητη έμεινε η κατάταξη στις πρώτες 25 θέσεις του σχετικού πίνακα.
Πλέον Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στρέφουν την προσοχή τους στο US OPEN με την 23χρονη τενίστρια να αντιμετωπίζει σήμερα (26/8, 19:00) την Ιταλίδα, Καμίλα Τζόρτζι ενώ ο Τσιτσιπάς ρίχνεται στη «μάχη» την Τρίτη (27/8) κόντρα στον Ρώσο, Αντρέι Ρούμπλεφ.
- Η προφητεία του Ρομπέρτο Μπάτζιο χώρεσε σε εννιακόσιες σελίδες
- Λαζόπουλος για τη δίκη Τεμπών: Το καθεστώς έχει βαλθεί να βασανίσει τους συγγενείς των θυμάτων
- Καιρός: Πού έβρεξε περισσότερο – Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία
- Λαζόπουλος για τα σχόλια περί δίκης των Τεμπών στο ΟΑΚΑ: «Δεν είναι μπλακ χιούμορ, είναι χιούμορ του καθεστώτος Μητσοτάκη»
- Ταυτοποιήθηκαν δύο οδηγοί μοτοσυκλετών που έτρεχαν και έκαναν σούζες σε Ρόδο, Αττική, Ναύπλιο
- Lizzo: Αποκάλυψε ότι έκανε για πρώτη φορά σεξ μετά τα 30 της


