Μπορεί στην ΑΕΚ να απομένουν τα τυπικά για τη λύση του συμβολαίου του Μιγκέλ Καρντόσο, αλλά όπως φαίνεται δεν θα γίνει το ίδιο και με τον Φρανσίσκο Ζεράλδες.
Η φημολογία περί αποχώρησης του Πορτογάλου χαφ που αγωνίζεται δανεικός από τη Σπόρτινγκ, μετά τη διαφαινόμενη του Καρντόσο είχε… φουντώσει. Ωστόσο από πλευράς Ένωσης τα σενάρια αυτά καταρρίφθηκαν με τρόπο κατηγορηματικό.
Ο ίδιος ο παίκτης, που είχε αποβληθεί στο ματς κόντρα στη Ξάνθη με δύο κίτρινες κάρτες στο πρώτο ημίχρονο, έδωσε κανονικά το «παρών» στην προπόνηση της Δευτέρας και φαίνεται πως δεν υπάρχει συνέχεια στην «υπόθεση Ζεράλδες», μέχρι νεωτέρας.
Η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού και όχι μόνο μπάσκετ θα βρεθεί στο Telekom Center για τον τελικό της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον σούπερσταρ του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ένας από αυτούς που θα δουν το ματς από κοντά.
Στα ρόστερ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ υπάρχουν παίκτες που έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν σε τελικούς αλλά και παίκτες που έχουν πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου