Στο σίριαλ του καλοκαιριού έχει εξελιχθεί η πολύκροτη υπόθεση του Νεϊμάρ.

Ο βραζιλιάνος άσος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο Παρίσι, με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους να μάχονται για την υπογραφή του.

Από την πλευρά της, πάντως, η Παρί έχει αποδειχθεί… σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις για τον 27χρονο, έχοντας ρίξει άκυρο τόσο σε πρόταση των «μπλαουγκράνα» όσο και σε αντίστοιχη των Μαδριλένων.

Στη Βαρκελώνη, ωστόσο, δεν το βάζουν κάτω και είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για την απόκτηση του Νεϊμάρ, προτού πετάξουν λευκή πετσέτα.

Όπως αποκαλύπτει, μάλιστα, η ισπανική εκπομπή La Sexta, οι Καταλανοί είναι έτοιμοι να καταθέσουν την τελική τους προσφορά στους Παριζιάνους, με την ελπίδα πως θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Πάντως, οι διοικούντες δεν έχουν κατασταλάξει ακόμη στην μορφή που θα έχει η πρόταση, καθώς μέχρι τώρα υπάρχουν δυο επιλογές.

Η πρώτη αφορά δανεισμό με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς στα 170 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η δεύτερη θέλει το όνομα του Ντεμπελέ να εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις σαν έμψυχο αντάλλαγμα.