
Πέθανε 61χρονος παρακολουθώντας το ΑΕΚ – Ξάνθη
Ένας 61χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ πέθανε από ανακοπή καρδιάς την ώρα που παρακολουθούσε από τηλεοράσεως το ΑΕΚ - Ξάνθη
Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 στο ΟΑΚΑ από την Ξάνθη, στην πρεμιέρα της Super League, δείχνοντας για ακόμα ένα παιχνίδι αποκαρδιωτική εικόνα.
Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες στην Ένωση στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού θα αποτελέσουν παρελθόν οι Μιγκέλ Καρντόσο και Νίκος Λυμπερόπουλος, όμως προέκυψε και μια τραγική είδηση το βράδυ της Κυριακής (25/8), μετά το παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, ένας 61χρονος έχασε τη ζωή του ύστερα από ανακοπή που υπέστη την ώρα που παρακολουθούσε από τηλεοράσεως το παιχνίδι της Ένωσης με την ακριτική ομάδα στην Πελασγία Φθιώτιδας.
Όπως αναφέρει το «lamiareport», ο φίλαθλος της ΑΕΚ από τη Λαμία που ήταν πατέρας δυο παιδιών, έχασε τη ζωή του, βλέποντας το ματς.
Ο άτυχος 61χρονος έχασε τις αισθήσεις του στην πλατεία του χωριού και παρά τις προσπάθειες του ΕΚΑΒ «έφυγε από τη ζωή.
- Βαρδακαστάνης: Εκτός κομματικής γραμμής τοποθετήθηκε ο Δούκας – Το ΠΑΣΟΚ βγήκε από το συνέδριο με καθαρές πολιτικές θέσεις
- Λεωνίδιο: Νεαρή αναρριχήτρια τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας
- Στη Στοκχόλμη η αποστολή της Εθνικής (vids)
- «Δίπλα σου μπουσούλησα στη ζωντανή τηλεόραση» – Η Σεμίνα Διγενή για τον Νάσο Αθανασίου και τους «3 στον Αέρα»
- Τσουκαλάς: Αν το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο και η ΝΔ πρώτη, το ΠΑΣΟΚ θα ασκήσει αντιπολίτευση
- Alimos Classic Car Sunday: Κλασικά αυτοκίνητα, εντυπωσιακά supercars και ρεκόρ επισκεπτών


