
Κάρπαθος: Θρίλερ με δύο δύτες που αγνοούνται μετά από βουτιά σε σπηλιά
Οι δύο άνδρες είχαν πάει το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Σώκαστρο για υποβρύχιες δραστηριότητες εντός σπηλιάς σε βάθος περίπου 45 μέτρων και έκτοτε αγνοούνται.
Συνεχίζονται από το πρωί της Κυριακής οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο δυτών 60 και 35 ετών, με καταγωγή από την Τσεχία και το Ιράν, αντίστοιχα, οι οποίοι αγνοούνται στην Κάρπαθο.
Οι δύο άνδρες είχαν πάει το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Σώκαστρο για υποβρύχιες δραστηριότητες εντός σπηλιάς σε βάθος περίπου 45 μέτρων και έκτοτε αγνοούνται.
Ένας ακόμη φίλος τους, τσεχικής καταγωγής, που βούτηξε μαζί τους, αναφέρει πως ρεύματα και θολούρα στο βυθό είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει την επικοινωνία με τους άλλους δύο δύτες.
Στις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δυτών συμμετέχουν ένα πλωτό του Λιμενικού Σώματος, παραπλέοντα σκάφη, καθώς και ομάδα ιδιωτών δυτών, ενώ οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή είναι καλές.
Στο σημείο έχει ήδη μεταβεί και η Ομάδα Ειδικών Καταδύσεων του Λιμενικού Σώματος, με ελικόπτερο του στρατού, για να επιχειρήσει για τον εντοπισμό των δυτών. το πρωί της Κυριακής. Πρόκειται για μια ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων δυτών που επιχειρεί σε μεγάλα βάθη, με χαρακτηριστική την επιχείρηση διάσωσης πριν από δύο χρόνια στο Φαρμακονήσι, όπου οι δύτες του Λιμενικού επιχείρησαν στα 75 μέτρα.
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ δηλώνει ότι ο Νετανιάχου «ξέρει ποιος είναι το αφεντικό»
- Άνοιξε το σκορ η Γαλλία με πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Ωραιόκαστρο: Νέο μήνυμα από το 112 – «Αν βρίσκεστε στην Ανθούπολη, απομακρυνθείτε προς το γήπεδο της Λητής»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη ο 76χρονος – Επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή του στην πρόκληση της πυρκαγιάς
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Δύο πυροσβέστες με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα – Μεταφέρθηκαν στο «424»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Κρίσιμη η κατάσταση στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών

