Στην Πάτρα ο Αλβέρτος του Μονακό για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες
Υψηλοί προσκεκλημένοι για την τελετή έναρξη της μεγάλης αυτής αθλητικής οργάνωσης στην αχαϊκή πρωτεύουσα.
Στην Πάτρα βρέθηκε ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό για την τελετή έναρξης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων.
Ο Μονεγάσκος γαλαζοαίματος προσγειώθηκε λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα στο αεροδρόμιο του Αράξου και κάτω από δρακόντεια μέτρα μετέβη στο Νότιο Πάρκο.
Την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος βρίσκεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα από την Παρασκευή. Άλλωστε, όπως και ο ίδιος έχει τονίσει, η επιτυχία των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων αποτελεί εθνικό στοίχημα.
Στην τελετή έναρξης παρίστανται επίσης η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης και στελέχη της δημοτικής αρχής, καθώς και πλήθος κόσμου.
Στους φετινούς αγώνες, συμμετέχουν αθλητές από τις 26 χώρες της Μεσογείου, μεταφέροντας το μήνυμα της ειρήνης, της φιλίας των λαών και του ευ αγωνίζεσθαι.
- Το σεμινάριο διαιτησίας που διαλύει ο αφήγημα του Λανουά
- Χαρίτσης: Θέλουμε να ηττηθεί η ΝΔ και η πολιτική Μητσοτάκη
- Κόκκινος συναγερμός σε Πελοπόννησο, Θεσσαλία, Μακεδονία για την κακοκαιρία – Συνεδρίασε η Επιτροπή Kινδύνου
- Βόλος: Διαρρήκτες σπάνε την τζαμαρία καταστήματος και αρπάζουν χρήματα και προϊόντα
- Μαρκογιαννάκη για «Βιολάντα»: Η κυβέρνηση διατυμπανίζει αύξηση ελέγχων – Ξέχασε ότι οι περισσότεροι είναι απομακρυσμένοι
- Σφοδρά καιρικά φαινόμενα από το βράδυ – Κατηγορίας 4 η βροχή που αναμένεται – Χάρτες

