
Serie A : Ο Κιελίνι καθάρισε για τη Γιουβέντους στην πρεμιέρα
Η Γιουβέντους ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη φετινή Serie A, παίρνοντας δύσκολη νίκη 1-0 εναντίον της Πάρμα στο «Ένιο Ταρντίνι»
Η Γιουβέντους επισκέφτηκε την έδρα της Πάρμα για την πρεμιέρα της Serie A, χωρίς τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο με πνευμονία. Παράλληλα, όμως, εκτός αρχικού σχήματος βρέθηκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Ντε Λιχτ, Ράμσεϊ και Ραμπιό.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά, αλλά εκείνη που προηγήθηκε ήταν η πρωταθλήτρια Ιταλίας, με δράστη τον αρχηγό της Τζόρτζιο Κιελίνι στο 22′. Η «Κυρία» βρήκε και δεύτερο γκολ 10 λεπτά αργότερα με τον Κριστάνο Ρονάλντο, αλλά αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ για λίγα μόνο εκατοστά.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα, χάνοντας ακόμα δύο ευκαιρίες με τον Κριστιάνο. Η Πάρμα προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε, με την «Βέκια Σινιόρα» να ξεκινάει με το «δεξί» τις φετινές υποχρεώσεις της για την Serie A.
Συνθέσεις:
Πάρμα: Σέπε, Γκαλιόλο, Άλβες, Ιακοπόνι, Λαουρίνι, Μπαρίλα (85′ Καράμοχ), Μπρούγκμαν (77′ Γκράσι), Χερνάνι, Ζερβίνιο, Ινγκλέσε, Κουλουβέσκι (57′ Σιλιγκάρντι)
Γιουβέντους: Σέσνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Άλεξ Σάντρο, Ματουιντί, Κιελίνι Πιάνιτς, Κεντίρα (63′ Ραμπιό), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (83′ Μπερναντέσκι), Κόστα (71′ Κουαδράδο).
- Θα αποφύγει τη μείωση επιτοκίων η Fed – Τι δείχνει δημοσκόπηση του Reuters
- Ο Αντσελότι εξηγεί γιατί πήρε τον Νεϊμάρ στο Μουντιάλ – Έκλαψε ο σταρ της Σάντος μαθαίνοντας τα νέα
- Πτώση από γκρεμό του Mr Mango: Όλα έδειχναν ότι ο κακομαθημένος γιος ήταν ο ένοχος – Επιβεβαιώθηκε
- ΟΦΗ για Νέιρα «Θα έχεις για πάντα μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της Ομιλίτικης ιστορίας»
- Επεισοδιακή άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου και κόντρα με Φλωρίδη – «Μόνο τα τσιράκια του, οι επίορκοι δικαστές με κατήγγειλαν»
- Έλληνες επιστήμονες στους φιναλίστ για το Βραβείο Ευρωπαίου Εφευρέτη




