
Serie A : Ο Κιελίνι καθάρισε για τη Γιουβέντους στην πρεμιέρα
Η Γιουβέντους ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη φετινή Serie A, παίρνοντας δύσκολη νίκη 1-0 εναντίον της Πάρμα στο «Ένιο Ταρντίνι»
Η Γιουβέντους επισκέφτηκε την έδρα της Πάρμα για την πρεμιέρα της Serie A, χωρίς τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο με πνευμονία. Παράλληλα, όμως, εκτός αρχικού σχήματος βρέθηκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Ντε Λιχτ, Ράμσεϊ και Ραμπιό.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά, αλλά εκείνη που προηγήθηκε ήταν η πρωταθλήτρια Ιταλίας, με δράστη τον αρχηγό της Τζόρτζιο Κιελίνι στο 22′. Η «Κυρία» βρήκε και δεύτερο γκολ 10 λεπτά αργότερα με τον Κριστάνο Ρονάλντο, αλλά αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ για λίγα μόνο εκατοστά.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα, χάνοντας ακόμα δύο ευκαιρίες με τον Κριστιάνο. Η Πάρμα προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε, με την «Βέκια Σινιόρα» να ξεκινάει με το «δεξί» τις φετινές υποχρεώσεις της για την Serie A.
Συνθέσεις:
Πάρμα: Σέπε, Γκαλιόλο, Άλβες, Ιακοπόνι, Λαουρίνι, Μπαρίλα (85′ Καράμοχ), Μπρούγκμαν (77′ Γκράσι), Χερνάνι, Ζερβίνιο, Ινγκλέσε, Κουλουβέσκι (57′ Σιλιγκάρντι)
Γιουβέντους: Σέσνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Άλεξ Σάντρο, Ματουιντί, Κιελίνι Πιάνιτς, Κεντίρα (63′ Ραμπιό), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (83′ Μπερναντέσκι), Κόστα (71′ Κουαδράδο).
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- METEO: Στην Αίγινα έφτασε σε λίγες ώρες ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Οινόη
- Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»
- Ζελένσκι: Οι Ρώσοι ετοιμάζουν νέα μαζική επίθεση πριν από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ


