Η Γιουβέντους επισκέφτηκε την έδρα της Πάρμα για την πρεμιέρα της Serie A, χωρίς τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο με πνευμονία. Παράλληλα, όμως, εκτός αρχικού σχήματος βρέθηκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Ντε Λιχτ, Ράμσεϊ και Ραμπιό.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά, αλλά εκείνη που προηγήθηκε ήταν η πρωταθλήτρια Ιταλίας, με δράστη τον αρχηγό της Τζόρτζιο Κιελίνι στο 22′. Η «Κυρία» βρήκε και δεύτερο γκολ 10 λεπτά αργότερα με τον Κριστάνο Ρονάλντο, αλλά αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ για λίγα μόνο εκατοστά.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα, χάνοντας ακόμα δύο ευκαιρίες με τον Κριστιάνο. Η Πάρμα προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε, με την «Βέκια Σινιόρα» να ξεκινάει με το «δεξί» τις φετινές υποχρεώσεις της για την Serie A.
Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για το ματς στο τρίτο σετ (5-4), αλλά δέχθηκε μπρέικ από τον Ρουντ, που έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ και εκεί με 7-3 έκανε πήρε τη νίκη (2-1) και την πρόκριση στους «8» της Μαδρίτης.
Όλο και περισσότερο φαίνεται πως περιπλέκεται η υπόθεση του Τέρι Ροζίερ, με τον Αμερικανό άλλοτε σταρ των Χιτ να βαρύνεται με όλο και περισσότερες κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα και ο προπονητής των πρωταθλητών περιμένει πολλά από τον πολεμιστή της μεσαίας γραμμής των «ερυθρόλευκων»