Τη νίκη κρατάει ο Πέδρο Μαρτίνς από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης (1-0), όπως τόνισε χαρακτηριστικά μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι το σημαντικό είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, παρότι δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Για το παιχνίδι: «Το σημαντικό είναι, ότι κερδίσαμε σήμερα, αλλά δεν είχαμε το επίπεδο που μπορούμε να έχουμε. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε, για να πιάσουμε υψηλά απόδοση. Κάποια πράγματα είναι λογικό να συμβαίνουν, αλλά αυτά που πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τον τίτλο είναι πολύ περισσότερα».

Για το rotation: «Δεν είναι αυτό το θέμα, γιατί ξέρω πως έχουμε καλή φυσικά κατάσταση. Απλά σαν εικόνα δεν είχαμε καμία σχέση με τα προηγούμενα ματς».

Για τα συμπεράσματα για τους παίκτες που χρησιμοποίησε: «Όχι, γνωρίζω καλά την ομάδα, τι μπορούν να μου δώσουν οι παίκτες μου και κάποιοι μπορούν να δώσουν περισσότερα. Το συμπέρασμα, γενικά, είναι πως το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και πρέπει να είμαστε δυνατοί».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο