
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός : Η αποστολή του Δικέφαλου
Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του Δικεφάλου για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού αγώνα (25/8, 20:00) με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Οι Ασπρόμαυροι προπονήθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, με τους παίκτες του Δικεφάλου να δίνουν έμφαση κυρίως στις στατικές φάσεις.
Μετά το τέλος του προγράμματος ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλη, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Μίσιτς, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιό, Άκπομ, Σφιντέρσκι και Γαϊτανίδη.
Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Κάτσε, Μιχάι, Βέρνμπλουμ και Λάμπρου.
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επιθέσεις
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Δεμένη» η υπόθεση
- Αν οι ΗΠΑ δεν παύσουν τις επιθέσεις σε 48 ώρες, το Ιράν θα περάσει σε φάση «επίθεσης και απόλυτης καταστροφής»
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5.069 οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Στοχευμένο χτύπημα του Ιράν στο Μπαχρέιν – Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν πόλεις κατά μήκος του Ορμούζ




