Η Λάρισα ξεκινάει την Κυριακή τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν απέναντι στον Ατρόμητο.
Οι βυσσινί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα και ταξιδεύουν στο Περιστέρι για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μόλις δύο εβδομάδες, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και αποφάσισε να πάρει μαζί του 19 παίκτες, με την ΑΕΛ να κατεβαίνει στην αυριανή αναμέτρηση πάνοπλη για ένα θετικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.