
Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αργολίδα την Κυριακή
Την προσοχή των πολιτών για μια ακόμα ημέρα εφιστά η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καθώς σε αρκετές περιοχές της χώρας ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή θα είναι πολύ υψηλός.
Την προσοχή των πολιτών για μια ακόμα ημέρα εφιστά η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καθώς σε αρκετές περιοχές της χώρας ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή θα είναι πολύ υψηλός.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στις εξής περιοχές:
• Περιφέρεια Αττικής
• Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Εύβοια, Βοιωτία)
• Περιφέρεια Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα).
Αξίζει να σημειωθεί πως και το τελευταίο 24ωρο, σε όλη τη χώρα εκδηλώθηκαν περισσότερες από 50 δασικές πυρκαγιές.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 56 δασικές πυρκαγιές επιχείρησαν 693 πυροσβέστες, 273 οχήματα, 21 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και περιοδικά όλα τα εναέρια μέσα δασοπυρόσβεσης, ενώ συνδρομή παρείχαν 88 εθελοντές με 27 εθελοντικά οχήματα, τέσσερα μηχανήματα έργου και 13 υδροφόρες των Περιφερειών και των ΟΤΑ.
- Βόρεια και Νότια Κορέα βρήκαν νέο πεδίο ανταγωνισμού – Την ανάπτυξη πυρηνοκίνητων υποβρυχίων
- Κρήτη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ζωοκλοπών – Οκτώ συλλήψεις και παράνομες επιδοτήσεις άνω των 341.000 ευρώ
- ΕΕ και Big Tech: Τα πρόστιμα και οι πολιτικές τους προεκτάσεις
- Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπέγραψε στους Σίξερς, αλλά δεν θα μένει στη Φιλαδέλφεια! – Ποιος είναι ο λόγος
- Πώς σώθηκαν από τις φλόγες τα άλογα του Μπισκαρός στη Γαλλία χωρίς να υπάρξει έστω τραυματισμός
- Ο Γκρεγκ Αράκι για την απομάκρυνση της Gen Z από το σεξ – «Πάρτε ρίσκα, βγείτε κακά ραντεβού»




