Όπως καταγγέλλουν, την εμφάνισή τους στα όρια αρκετών χωριών, κοντά σε κατοικημένες περιοχές, έχουν κάνει λύκοι, με κτηνοτρόφους και αγρότες να είναι σε απόγνωση, διότι απειλούνται οι περιουσίες τους

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στους κατοίκους του νοτίου Πηλίου, οι οποίοι έχουν έρθει αντιμέτωποι με ένα διόλου συνηθισμένο περιστατικό.

Όπως καταγγέλλουν, την εμφάνισή τους στα όρια αρκετών χωριών, κοντά σε κατοικημένες περιοχές, έχουν κάνει λύκοι, με κτηνοτρόφους και αγρότες να είναι σε απόγνωση, διότι απειλούνται οι περιουσίες τους.

Οι κτηνοτρόφοι αποφάσισαν να απευθυνθούν στην αντιπεριφερειάρχη, κ. Κολυνδρίνη, η οποία δήλωσε πως θα πρέπει να συζητήσουν με άλλους φορείς για να βρεθεί μια λύση.

Την ίδια ώρα όμως, σύμφωνα με τοπικά μέσα, οι κάτοικοι φοβούνται και για την ασφάλειά τους, αφού ακούνε τους λύκους τη νύχτα, και ζητούν επιτακτικά να λυθεί το ζήτημα. «Εχουμε καταστραφεί. Σε λίγο δεν θα μπορούμε να βγούμε ούτε έξω από τα σπίτια μας» λέει με απόγνωση η κάτοικος του Πηλίου, μιλώντας στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr