Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ματβέεφ: Τέτοιο σκορ δύσκολα ανατρέπεται

Ματβέεφ: Τέτοιο σκορ δύσκολα ανατρέπεται

Συμβιβασμένος με την ιδέα του αποκλεισμού εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Σεργκέι Ματβέεφ, μετά τη βαριά ήττα 4-0 της Κράσνονταρ από τον Ολυμπιακό

Ο Σεργκέι Ματβέεφ στην συνέντευξη Τύπου, μετά τη συντριβή της ομάδας του, ανέφερε πως ένα σκορ 4-0 δεν γίνεται να ανατραπεί στη ρεβάνς.

Ο προπονητής της Κράσνονταρ, ο οποίος έδειχνε πολύ πιεσμένος ψυχολογικά, ρωτήθηκε και για την αφλογιστία του Μπεργκ.

Στις δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο προπονητής της Κράσνονταρ τόνισε πως το 4-0 είναι ένα σκορ που δεν ανατρέπεται στη ρεβάνς. Σχολίασε το παιχνίδι στο Φάληρο, αλλά και τον τραυματισμό του Καμπελά που όπως είπε θα «μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εικόνα του ματς και το βαρύ 4-0: «Είναι σκορ που δύσκολα ανατρέπεται, μια μεγάλη νίκη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο παρά το 1-0 του Ολυμπιακού. Στο παιχνίδι μας επηρέασε πολύ ο τραυματισμός του Καμπελά και στο δεύτερο μέρος μας έλειψε πολύ, ήταν δύσκολο να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε συνδυασμούς. Μετά το 2-0 έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα, διότι υπάρχει και η ρεβάνς. Ωστόσο βγήκαμε μπροστά και πήραμε ρίσκα. Στο σπίτι μας θα βάλουμε τα δυνατά μας για να ανατρέψουμε το σκορ».

Για τις επιλογές του στη σύνθεση: «Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και στα προκριματικά και στο πρωτάθλημα, τώρα παίζουμε με τη Λοκομοτίβ. Θέλουμε να κάνουμε ροτέισον και να παίζουν όλοι οι παίκτες μας, ώστε να ανταπεξέλθουμε και να πάμε καλά και στις δύο διοργανώσεις. Αυτό δεν μας βγήκε σήμερα, αλλά πρέπει να επαναλάβω ότι επηρεάστηκε το παιχνίδι μας από τον τραυματισμό του Καπελά».

Την σοβαρότητα του τραυματισμού του Καπελά: «Θα είναι εκτός λογικά για ένα μεγάλο διάστημα. Δεν τον βγάλαμε απευθείας επειδή μας έδωσαν το ΟΚ από το ιατρικό τιμ, αλλά μετά έδειξε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει».

Τον Μπεργκ και το κλίμα στα αποδυτήρια μετά το 4-0: «Δεν είναι το καλύτερο δυνατό κλίμα στα αποδυτήρια. Είναι δύσκολο να πούμε αν θα σκόραρε ο Ιγκντατίεφ, υπήρχαν 25 λεπτά ακόμα. Θα μπορούσε να βγει εκτός και ο Ραμίρες, ο οποίος έπαιξε πολύ μπροστά και θα μπορούσε να τεθεί νοκ-άουτ».

Το αν ήταν λιγότερη επιθετική η ομάδα του απ’ όσο θα ήθελε και αν υποτίμησε η ομάδα του τον Ολυμπιακό: «Όχι δεν υποτιμήσαμε καθόλου τον αντίπαλο, περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο κι έχει προβάδισμα στο τακτικό κομμάτι όποιος πετυχαίνει πρώτος το γκολ. Ό,τι έγινε έγινε και πρέπει να εστιάσουμε στο πρωτάθλημα. Μετά από τέτοιες ήττες πρέπει να μένουμε ενωμένοι».

ΠΗΓΗ: onetv.gr

Sports in

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4): Πού θα δείτε play offs και Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Δείτε το σημερινό (24/4) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024