Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για το πρωτάθλημα που ξεκινάει, έθεσε τους στόχους των «πρασίνων», δηλώνοντας ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 26χρονου στην κάμερα της NOVA:

Για τις καλές εμφανίσεις του στη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και πέρυσι στη σεζόν και στον ανταγωνισμό για τη θέση: «Ένας τερματοφύλακας χρειάζεται παιχνίδια και μέσα από αυτά μόνο μπορεί να βελτιωθεί και να εξελιχθεί. Σε αυτή την ηλικία που είμαι επιπλέον πιστεύω πως έχω και τις ανάλογες εμπειρίες που με βοηθούν παράλληλα με τη δουλειά σε καθημερινή βάση.

Πρέπει καθημερινά να αποδεικνύεις πράγματα. Πέρυσι και ο Κώστας και τα υπόλοιπα παιδιά που καλύπτουμε τη θέση στον Παναθηναϊκό δουλέψαμε πολύ καλά με τον Παναγιώτη Μαλιαρίτση και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με τη Λαμία: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε δυσκολευτεί αρκετά από τη Λαμία όμως δεν πρέπει να κοιτάμε αυτό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό.

Μέσα από δύσκολα φιλικά καταφέραμε να έχουμε βγάλει καλή εικόνα κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις και αυτό μας δίνει και ψυχολογική ώθηση για το ξεκίνημα της σεζόν. Όλες οι πρεμιέρες έχουν δυσκολίες αλλά κι εμείς νομίζω πως έχουμε δείξει πως έχουμε ανέβει επίπεδο και με κάποιες προσθήκες».

Για τις προσδοκίες γι’ αυτή τη σεζόν: «Πέρυσι ξέραμε ότι ήταν σεζόν μετάβασης. Είχαμε το -6 και απαγόρευση μεταγραφών και ήταν ιδιαίτερη κατάσταση. Φέτος έχουμε περισσότερες εμπειρίες και έχουμε ανέβει ένα επίπεδο πάνω. Δουλέψαμε μια σεζόν με τον ίδιο προπονητή.

Οφείλουμε να κάνουμε ανάλογη αρχή με αυτή της προηγούμενης σεζόν, και μέσα από τις καλές εμφανίσεις θα έρχονται και τα αποτελέσματα. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και πάντα στόχος είναι το καλύτερο. Δε θέλω να βάζω ταβάνι.

Γνωρίζουμε πως δε μπορούμε να έχουμε το μπάτζετ και τις επιλογές των αντιπάλων μας. Έχουμε τη συνοχή και το ταλέντο για να παλέψουμε για ότι καλύτερο».

Για ενδιαφέρον ξένων ομάδων το καλοκαίρι και το μέλλον του στους «πράσινους»: «Υπήρξε ενδιαφέρον από το εξωτερικό από ένα πρωτάθλημα που είναι όνειρό να αγωνιστώ, το ισπανικό, όμως εγώ προσπαθούσα να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου γιατί στο τέλος της ημέρας υπάρχει το συμβόλαιο που έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό γιατί νιώθω σημαντικός για την ομάδα.

Δεν ένιωθα πίεση ότι έπρεπε να φύγω. Είμαι χαρούμενος στην ομάδα, έχουμε εξαιρετικό κλίμα και είναι πολύ ευχάριστο να έρχεσαι να δουλεύεις εδώ καθημερινά. Θα είμαι πολύ χαρούμενος να συνεχίσω εδώ και στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο