Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΤΣΣΚΑ Μόσχας : Ψάχνει έδρα για τους αγώνες με Παναθηναϊκό και Αρμάνι

ΤΣΣΚΑ Μόσχας : Ψάχνει έδρα για τους αγώνες με Παναθηναϊκό και Αρμάνι

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει μείνει «άστεγη» για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Αρμάνι Μιλάνο, καθώς η έδρα της θα χρησιμοποιηθεί για εκδηλώσεις εκείνο το διάστημα

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το γήπεδο που χρησιμοποιεί για τους αγώνες της EuroLeague, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά σε τρεις αγώνες της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, οι Πρωταθλητές Ευρώπης γνωρίζουν ήδη ότι ο αγώνας με τη Φενέρμπαχτσε (στις 15 Νοεμβρίου) δεν πρόκειται να διεξαχθεί στη «MegaSport Arena», η οποία είναι «κατειλημμένη» για εκείνη την περίοδο, αλλά στην παραδοσιακή έδρα τους, την «USK CSKA».

Κι αυτό είναι το μικρότερο από τα προβλήματα -με το γήπεδο- που αντιμετωπίζει ο ρωσικός σύλλογος, αφού το μεγαλύτερο έχει να κάνει με τις αναμετρήσεις απέναντι σε Αρμάνι Μιλάνο (26 Δεκεμβρίου) και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (3 Ιανουαρίου).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν:

«Τον Ιούνιο ενημερώσαμε την EuroLeague πως εφόσον οριστούν αγώνες για εκείνες τις ημέρες, θα έχουμε πρόβλημα με το γήπεδο. Το πρόγραμμα βέβαια δεν είναι τόσο απλό να τροποποιηθεί, αφού υπάρχουν δεκαοχτώ ομάδες στη διοργάνωση. Δεν υπάρχει κάποιο ελεύθερο για αυτό το διάστημα, που να πληροί πάντα τις προϋποθέσεις που θέτει η διοργάνωση για τα παιχνίδια της.

Αυτή την στιγμή δεν αποκλείουμε τίποτα, μπορεί να παίξουμε είτε σε άλλη πόλη στη Ρωσία, είτε ακόμη κι εκτός αυτής! Οπότε θα πω ότι περιμένουμε προτάσεις από άλλες πόλεις, εφόσον ενδιαφέρονται να μας φιλοξενήσουν.

Η βασική απαίτηση της EuroLeague έχει να κάνει με τη χωρητικότητα, που δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 7.000 θέσεων. Θα προσπαθήσουμε να μην… φύγουμε από την ήπειρο για τους αγώνες με την Αρμάνι Μιλάνο και τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτή την ώρα κάθε επιλογή είναι πιθανή. Όπως και να έχει, η EuroLeague είναι αυτή που έχει τον τελευταίο λόγο, αφού θα πρέπει η ίδια να εγκρίνει όποιο γήπεδο επιλέξουμε εμείς».

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024