Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο «ξεναγός» Μακρόν : Καρέ - καρέ η συνάντηση με Μητσοτάκη

Ο «ξεναγός» Μακρόν : Καρέ – καρέ η συνάντηση με Μητσοτάκη

Αμέσως μετά τις κοινές δηλώσεις Μακρόν - Μητσοτάκη, έξω από το Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, ο έλληνας πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους του Ελιζέ από τον γάλλο ηγέτη

Ιδιαίτερο καλό ήταν το κλίμα που επικράτησε από την άφιξη του ζεύγους Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο της Γαλλίας και την υποδοχή από το ζεύγος Μακρόν μέχρι και τις πρώτες στιγμές εντός του Ελιζέ, όπως αποτυπώνει ο φωτογραφικός φακός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι, με το ζεύγος να ανταλλάσσει ιδιαίτερα θερμές χειραψίες με τους Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν.

Η «πρώτη κυρία» της Γαλλίας στάθηκε διακριτικά στο πλευρό του Μακρόν, προκειμένου να υποδεχθεί την σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη και να ξεκινήσουν το πρόγραμμα, όσο οι δύο άνδρες θα έχουν τη συνάντησή τους στο Ελιζέ.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Μπριζίτ Μακρόν αντάλλαξαν θερμή χειραψία και λίγο πριν οι σύζυγοί τους πάρουν θέση στο βήμα που είχε στηθεί για τις σύντομες δηλώσεις τους, πόζαραν για την καθιερωμένη φωτογραφία.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα κουστούμι σε μαύρο χρώμα. Ειδικότερα, φόρεσε παντελόνι με ρίγες και κόκκινο πουκάμισο, ενώ επέλεξε να μην κάνει κάτι ιδιαίτερο στα μαλλιά της. Από την άλλη, η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε ένα φόρεμα σε μπεζ απόχρωση με μανίκι μέχρι τον αγκώνα και για ακόμη μία φορά έριξε τα μαλλιά της μπροστά.

Αμέσως μετά τις κοινές δηλώσεις Μακρόν – Μητσοτάκη, έξω από το Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, ο έλληνας πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους του Ελιζέ από τον γάλλο ηγέτη.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, οι δύο ηγέτες συνομίλησαν τόσο στους εντυπωσιακούς εσωτερικούς χώρους του γαλλικού Προεδρικού Μεγάρου, όσο και στον κήπο του, όπου πραγματοποιήθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024