Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναγιωτάκης: Πρόσκαιρα και συγκυριακά τα προβλήματα της ΔΕΗ

Παναγιωτάκης: Πρόσκαιρα και συγκυριακά τα προβλήματα της ΔΕΗ

«Η ΔΕΗ κάθε άλλο παρά στα πρόθυρα της κατάρρευσης είναι», δήλωσε ο Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, κατά την τελευταία του ομιλία ως διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης

Στις προοπτικές της ΔΕΗ αναφέρθηκε ο Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, κατά την τελευταία του ομιλία ως διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ. Χαρακτήρισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση «πρόσκαιρα και συγκυριακά».

Κάνοντας έναν απολογισμό της θητείας του στο τιμόνι της ΔΕΗ, ο κ. Παναγιωτάκης τόνισε ότι «οι προοπτικές και η δυναμική της εταιρείας είναι λαμπρές» και υπογράμμισε ότι η «ΔΕΗ κάθε άλλο παρά στα πρόθυρα της κατάρρευσης είναι».

Σύμφωνα με τον απερχόμενο πρόεδρο της ΔΕΗ, προϋπόθεση για ένα λαμπρό μέλλον είναι η αποδέσμευση της εταιρείας «απο τα δεσμά του κράτους» και η λειτουργία της «στο πλαίσιο και τις αρχές της εταιρικής διακυβέρνησης».

«Με τις διαρθρωτικές αλλαγές και τις επιχειρηματικές δράσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που έχουμε σχεδιάσει ή προτείνει, η ΔΕΗ το 2022 μπορεί να έχει 5πλάσιο EBITDA σε σχέση με σήμερα. Να έχει πενταπλασιάσει τουλάχιστον το δυναμικό της σε ΑΠΕ και να έχει γίνει leader στην αγορά της Ν/Α Ευρώπης», δήλωσε πιο συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτάκης, αναφερόμενος στην επόμενη μέρα της εταιρείας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024