Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Έτοιμος να «πετάξει» στα… αστέρια

Ολυμπιακός: Έτοιμος να «πετάξει» στα… αστέρια

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κράσνονταρ στο κατάμεστο Καραϊσκάκη (22:00, Cosmote Sport 2HD) και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22:00 – Cosmote Sport 2) την Κράσνονταρ στο Καραϊσκάκη στο πρώτο από τα δύο βήματα που απομένουν για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τις Βικτόρια Πλζεν και Μπασάκσεχιρ καλούνται να περάσουν και το εμπόδιο των Ρώσων και να βρεθούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για ακόμα μια φορά στην ιστορία τους. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι πρέπει ο Ολυμπιακός να πάρει σήμερα προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Ρωσία, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναμένεται να ακολουθήσει τη ίδια συνταγή με τα προηγούμενα τέσσερα ματς κόντρα σε Πλζεν και Μπασακσεχίρ.

Οι Πειραιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δυναμική του Καραϊσκάκη και την αύρα του, με τον κόσμο της ομάδας να είναι έτοιμος να δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα και να ωθήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας προς τη νίκη.

Ο Μαρτίνς έχει διαβάσει πολύ την Κράσνονταρ και στις τελευταίες προπονήσεις έχει δουλέψει πολύ στις στημένες φάσεις, με τους Ρώσους να έχουν δείξει την αδυναμία τους στον συγκεκριμένο τομέα. Οσον αφορά την ενδεκάδα ο Πορτογάλος θα ξεκινήσει με τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα στην άμυνα.

Το δίδυμο Μπουχαλάκης και Γκιλιέρμε θα βρεθει στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τους Μασούρα και Ποντένσε στις πτέρυγες και οργανωτή τον Βαλμπουενά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται ο Γκερέρο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κούτρης έμεινε εκτός αποστολής και τη θέση του πήρε ο Σουντανί.

Το Καραϊσκάκη θα είναι ασφυκτικά γεμάτο, ενώ την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γιούστε και Ρομπέρτο Αλόνσο, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο επίσης Ισπανός Χοσέ Μαρία Σάντσεθ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024