Ο Άρης διαθέτει ακόμη τα δικαιώματα του Άλεξ Μενέντεθ, που είχε έρθει πέρσι στην ομάδα υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Ο Ισπανός είχε παραχωρηθεί για το δεύτερο μισό της σεζόν στην Κόρδοβα και με τη λήξη του δανεισμού του επέστρεψε τυπικά στους κίτρινους.
Πλέον, ο 28χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και προπονείται μόνος του, καθώς είναι σαφές πως δεν είναι στα πλάνα του Σάββα Παντελίδη. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους της ΠΑΕ προκειμένου να προχωρήσει το ζήτημα της αποδέσμευσής του.
Καθώς ο Μενέντεθ δεν βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του θα χρειαστούν συζητήσεις ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για τη λύση της συνεργασίας του με τον Άρη. Μόλις αυτό επιτευχθεί η ομάδα δεν θα μείνει με τη θέση κενή στο ρόστερ, αφού έχει ήδη συμφωνήσει με τη Λιντς για τον δανεισμό του Λόρενς Ντε Μποκ.
Ο Νίκολιτς μίλησε με συγκίνηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αείμνηστο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, αποθεώνοντας δύο από τις σημαντικότερες μορφές της σερβικής μπασκετικής σχολής
Με ηγέτη τον Χρήστο Τζόλη (γκολ και ασίστ) η ομάδα του Ιβάν Λέκο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Μαλίν και κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα, με... διάλειμμα ενός έτους,