Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος θα πάει στη θέση της Θάνου;

Ποιος θα πάει στη θέση της Θάνου;

Ο πρωϊνός καφές στο Μαξίμου και τι συζήτησαν

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στην Αθήνα από τα Χανιά το βράδυ της Δευτέρας και την Τρίτη το πρωί βρέθηκε στο Μαξίμου για τη σύσκεψη του πρωινού καφέ. Ηταν φρεσκοξυρισμένος, κάτι ίσως που το προέβλεψαν οι περισσότεροι συνεργάτες του και πρόλαβαν και ξυρίστηκαν κι αυτοί, αφού κυκλοφορούσαν αξύριστοι εδώ και μέρες στο Μαξίμου. Οι μόνοι που διατηρούν ακόμη μούσι στο πρωθυπουργικό μέγαρο είναι οι κ.κ. Σκέρτσος και Τσιόδρας (έτσι κι αλλιώς το είχαν πριν το αφήσει ο κ. Μητσοτάκης και γίνει για λίγο της μόδας).

Το θέμα που απασχόλησε τον πρωινό καφέ ήταν ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το φθινόπωρο. Πρώτα απ’ όλα με πληροφόρησαν πως βρέθηκε ο αντικαταστάτης της Βασιλικής Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και το όνομά του θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας. Εν συνεχεία έγινε ανάλυση τι περιμένουμε από την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Παρίσι και τη συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο Μακρόν. Αμέσως μετά συζητήθηκαν τα νομοσχέδια: Πρώτα, και μάλιστα με τη διαδικασία του επείγοντος, το νομοσχέδιο για τα προσωπικά δεδομένα (για το οποίο τιμωρήθηκε η χώρα μας με πρόστιμο 2,5 εκατ. ευρώ). Εν συνεχεία εισέρχεται εντός των ημερών σε διαβούλευση το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί πριν από τη ΔΕΘ. Μετά τη ΔΕΘ θα ψηφιστεί το φορολογικό και προς το τέλος Σεπτεμβρίου η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού.

Πηγή: Βηματοδότης

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024