Πέτσας: Η Οδύσσεια των Ελλήνων παρατάθηκε 4,5 χρόνια για να ανέβει στην εξουσία ο Τσίπρας
Για παράταση της σύγχρονης Οδύσσειας του ελληνικού λαού για 4,5 χρόνια «γιατί ο κ. Τσίπρας ήθελε να καθίσει - με κάθε τρόπο - στην καρέκλα του Πρωθυπουργού» κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην σκληρή απάντησή του στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από το διάγγελμα της Ιθάκης.
Για παράταση της σύγχρονης Οδύσσειας του ελληνικού λαού για 4,5 χρόνια «γιατί ο κ. Τσίπρας ήθελε να καθίσει – με κάθε τρόπο – στην καρέκλα του Πρωθυπουργού» κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην σκληρή απάντησή του στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από το διάγγελμα της Ιθάκης.
«Για να ανέβει στην εξουσία, βύθισε την οικονομία, πέταξε στα σκουπίδια τις θυσίες των Ελλήνων, φόρτωσε με 10 δισ. ευρώ νέα μέτρα λιτότητας όλους τους Έλληνες, κόστισε πάνω από 100 δισ. ευρώ στην παρούσα και τις επόμενες γενιές, υποθηκεύοντας μάλιστα τη δημόσια περιουσία μέχρι το 2115» υπενθυμίζει ο κ. Πέτσας.
Απαντώντας, τέλος, στις προειδοποιήσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι «η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές υποσχόμενη άμεσα φορολογικές μειώσεις και τελικά θα φέρει άμεσες επιβαρύνσεις», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλά για κινδυνολογία και επισημαίνει ότι «οι πολίτες ξέρουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήδη μείωσε 22% τον ΕΝΦΙΑ. Και έπεται, ευτυχώς, συνέχεια».
Η δήλωση του Στέλιου Πέτσα
«Η σύγχρονη Οδύσσεια του ελληνικού λαού παρατάθηκε 4,5 χρόνια γιατί ο κ. Τσίπρας ήθελε να καθίσει – με κάθε τρόπο – στην καρέκλα του Πρωθυπουργού.
Και για να ανέβει στην εξουσία, βύθισε την οικονομία, πέταξε στα σκουπίδια τις θυσίες των Ελλήνων, φόρτωσε με 10 δισ. ευρώ νέα μέτρα λιτότητας όλους τους Έλληνες, κόστισε πάνω από 100 δισ. ευρώ στην παρούσα και τις επόμενες γενιές, υποθηκεύοντας μάλιστα τη δημόσια περιουσία μέχρι το 2115.
Εξαιτίας της «περιπέτειας» που έζησαν στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι Έλληνες αποδοκίμασαν στις εκλογές τον κ. Τσίπρα.
Όσο για την κινδυνολογία του, μπορεί ο ίδιος να εύχεται να παρθούν μέτρα, μήπως και κερδίσει πολιτικούς πόντους στην πλάτη των Ελλήνων, αλλά οι πολίτες ξέρουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήδη μείωσε 22% τον ΕΝΦΙΑ. Και έπεται, ευτυχώς, συνέχεια».
- Κρήτη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό ανήλικων κοριτσιών
- Η FIFA διενεργεί έρευνα σε βάρος της Αργεντινής για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Οι συνωμοσιολόγοι «γιόρτασαν» την προσελήνωση του Apollo 11 πριν από 57 χρόνια
- Μουντιάλ 2026: Το μυθικό ποσό που μπαίνει στα ταμεία της FIFA από το Παγκόσμιο Κύπελλο – Ξεπεράστηκαν κατά πολύ οι προσδοκίες
- Καύσωνας, μωρά και μικρά παιδιά – Πώς θα τα προστατέψετε όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στα ύψη
- Πώς σχεδιασμός και κουλτούρα κάνουν τις ελληνικές πόλεις πιο ζεστές – Τι λέει η Πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Κλιματικού Συμφώνου


