ΚΚΕ: Η ΝΔ να ευχαριστήσει τον Τσίπρα που διατήρησε άθικτο το μνημονιακό οικοδόμημα
Δηκτικό το σχόλιο του ΚΚΕ για την αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον ένα χρόνο από την έξοδο από τα μνημόνια.
Δηκτικό το σχόλιο του ΚΚΕ για την αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον ένα χρόνο από την έξοδο από τα μνημόνια.
Όπως επισημαίνει το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ επισημαίνει: «η κυβέρνηση της ΝΔ κανονικά θα έπρεπε να ευχαριστήσει τον κ. Τσίπρα και την κυβέρνησή του, γιατί όχι μόνο διατήρησε άθικτο το μνημονιακό οικοδόμημα της, αλλά και γιατί το ενίσχυσε κιόλας με νέους αντιλαϊκούς, αντεργατικούς νόμους, που τώρα με τη σειρά της επιδιώκει να επεκτείνει για να κάνει αφόρητη τη ζωή για το λαό.»
» Άλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ προβάλλει τα εύσημα της Κομισιόν για το ότι αναδείχθηκε ο καλύτερος μαθητής των μνημονίων. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, τον λαό που έχει τη δύναμη και μπορεί, αν το θελήσει και αποφασίσει, να επιβάλει το δίκιο του».
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)








































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442