Σε επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. εν όψει του δημοφιλούς γκέι φεστιβάλ Xlsior, πόλο έλξης όχι μόνο 10.000 επισκεπτών αλλά και διαφόρων πορτοφολάδων, μπουκαδόρων και κακοποιών που αναζητούν «upper class» θύματα.

Το υπέροχο νησί των Ανέμων αναμένεται να κατακλύσουν «πάνω από 10.000 επισκέπτες» από σήμερα έως και τις 28 Αυγούστου για να απολαύσουν επτά διαφορετικά event σε ισάριθμες τοποθεσίες σε ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, που προσφέρει το γκέι φεστιβάλ Xlsior.

Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι ο «γκέι τουρισμός» στην Μύκονο, αποτελώντας ένα από τους πιο δυναμικούς και προσοδοφόρους τομείς της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, με τις κατά κεφαλήν δαπάνες των ομοφυλοφίλων να είναι κατά 57% υψηλότερες από εκείνες των ετεροφυλόφιλων.

Μάλιστα, τα μέλη της γκέι κοινότητας που θα βρεθούν αυτήν την περίοδο στο νησί, θεωρούνται «upper class» τουρίστες, γεγονός που δεν είναι γνωστό μόνο στους ξενοδόχους και τους καταστηματάρχες αλλά και σε κακοποιούς που «δρουν» ή πρόκειται να «δράσουν» στο νησί.

Ειδικότερα, μετά τα πρόσφατα χτυπήματα διαρρηκτών στην Μύκονο, οι αρχές έχουν σημάνει συναγερμό και ζητούν από τους άνδρες τους να αυξήσουν τις περιπολίες από σήμερα έως το τέλος του φεστιβάλ.

Κρίνεται απαραίτητο να είναι ιδιαίτερα παρατηρητικοί, αφού πολλοί είναι οι κακοποιοί που δρουν σε ανύποπτο χρόνο, όπως στα σοκάκια του νησιού που επικρατεί συνωστισμός ή κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σε μαγαζιά αλλά και σε σπίτια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο