
Σοκ για την Ανισίμοβα – Νεκρός ο πατέρας και προπονητής της
Βαρύ πένθος για την 17χρονη τενίστρια Αμάντα Ανισίμοβα, καθώς έχασε τον πατέρα και προπονητή της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και απέσυρε τη συμμετοχή της από το US Open
Η Αμάντα Ανισίμοβα περνάει δύσκολες ώρες, καθώς ενημερώθηκε πως ο πατέρας της βρέθηκε νεκρός χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες θανάτου του. Την είδηση μετέδωσε το «ESPN».
Ο 56χρονος Κονσταντίν Ανισίμοβ, εκτός από πατέρας, ήταν και προπονητής της 17χρονης αθλήτριας. Μετακόμισε στις ΗΠΑ μαζί με την οικογένειά του το 1998 από τη Ρωσία.
Ως επακόλουθο αυτής της είδησης, ανακοινώθηκε πως η Ανισίμοβα απέσυρε τη συμμετοχή της από το US Open, τελευταίο γκραν σλαμ της χρονιάς.
Η Ανισίμοβα, νούμερο 24 στον κόσμο, δημιούργησε αρκετό «θόρυβο» γύρω από το όνομα της με την πορεία της ως τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπου και αποκλείστηκε από την Άσλεϊ Μπάρτι που κατέκτησε το τουρνουά.
- Ιράν: Δύο άνδρες εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιανουαρίου
- Τσιτσιπάς: Η απονομή του τροπαίου στο Γκστάαντ και η ατάκα για την… αγελάδα (vid)
- Το smartphone καταστρέφει τους αντίχειρές σας – Να πώς μπορείτε να το αποτρέψετε
- «Μολυσμένη μητέρα» – Γιατί ο Κιμ Γιονγκ Ουν σβήνει την ίδια του τη μάνα από την ιστορία της Βόρειας Κορέας
- Μεσσηνία: Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τρεις συλληφθέντες για τους εμπρησμούς
- Τη μεγαλύτερη απειλή στις πτήσεις την κουβαλάμε πάνω μας

