Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Στο δεύτερο παιχνίδι με την Κρασνοντάρ ο κόουτς της Πόρτο, μόλις δέχτηκε το πρώτο γκολ από τους Ρώσους, έδωσε εντολή στους παίκτες του να βγουν ψηλά και να πιέσουν. Το έκαναν με αποτέλεσμα να φάνε άλλα δυο, να τρέχουν και να μην φτάσουν
Τις μεταξύ τους σχέσεις δεν τις γνωρίζω. Συμπατριώτες είναι και για το λόγο αυτό μοιάζει πολύ πιθανό ο Πέδρο Μαρτίνς να επικοινώνησε με τον συνάδελφό του στην Πόρτο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Η Κρασνοντάρ έκανε την Πόρτο με τα κρεμμυδάκια μέσα στο Ντραγκάο και της πήρε πρόκριση και μπουκιά από το στόμα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!