Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης : Στα... πιτς ο Βέλεθ

Άρης : Στα… πιτς ο Βέλεθ

Στον Άρη συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει ΟΦΗ, με μοναδικό πονοκέφαλο για τον Σάββα Παντελίδη, αυτό του Φραν Βέλεθ

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια έλαβε τέλος για τον Άρη μετά το αποκλεισμό από την Μόλντε και πλέον οι κιτρινόμαυροι έχουν ρίξει όλο τους το βάρος στην κατάλληλη προετοιμασία ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της πρεμιέρας της Superleague κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Σάββας Παντελίδης, βλέπει όλους τους παίκτες του, πλην του τραυματία Βέλεθ να προπονούνται χωρίς προβλήματα, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Άρης σχετικά με τη σημερινή προπόνηση:

«Μετά το διήμερο ρεπό (Κυριακή-Δευτέρα), επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η προπόνηση ήταν διπλή (πρωί-απόγευμα) και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. το Σάββατο στο Κλεάνθης Βικελίδης (24/08, 21:00).

Στην προπόνηση, που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, δεν συμμετείχε ο τραυματίας, Φραν Βέλεθ (θλάση β’ βαθμού), ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας. Αύριο, Τετάρτη (21/8), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024