Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Formula 1 : Θέλει πρωτάθλημα με τη Φεράρι ο Φέτελ

Formula 1 : Θέλει πρωτάθλημα με τη Φεράρι ο Φέτελ

Ο διευθυντής της Φεράρι, Ματία Μπινότο, τόνισε πως στόχος του Σεμπάστιαν Φέτελ είναι να πάρει ένα πρωτάθλημα με τη ομάδα του Μαρανέλλο

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ βρίσκεται τέσσερα χρόνια στη Φεράρι, όμως κάποιες φορές τα δικά του λάθη και κάποιες άλλες των ανθρώπων της Φεράρι δεν έχουν καταφέρει να του δώσουν κάποιον τίτλο ούτε στον ίδιο ούτε στην ομάδα.

Ο Φέτελ, μάλιστα, μέχρι και τον αγώνα της Γερμανίας βρισκόταν υπό διαρκή αμφισβήτηση, αλλά απέδειξε ότι οδηγικά το «έχει» ακόμα. Τα σενάρια για το μέλλον του έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο Ματία Μπινότο ωστόσο τόνισε:«Δεν νομίζω, ότι έχει αλλάξει ο Φέτελ τον στόχο του παραμένει πολύ ξεκάθαρος, θέλει ένα πρωτάθλημα με την Ferrari», σε μια χρονιά που πάντως μοιάζει χαμένη καθώς ο Φέτελ βρίσκεται 94 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Χάμιλτον.

Ο Μπινότο συνέχισε λέγοντας: «Φυσικά ήταν ήταν απογοητευτικό από αυτή την άποψη το ξεκίνημα της σεζόν καθώς είναι 4ος στο πρωτάθλημα. Είναι πάντα ευκολότερο, όταν έχεις ένα γρηγορότερο αυτοκίνητο. Είναι πολύ αναλυτικός στον τρόπο προσέγγισης των προβλημάτων και της έλλειψης ισχύος. Πιστεύω, ότι αυτό βοηθά και την ομάδα.

Σε τελική ανάλυση, το ζητούμενο είναι να βλέπεις τα στοιχεία και να κατανοείς, τι πήγε στραβά και τι πρέπει να βελτιωθεί. Πιστεύω, ότι από αυτή την άποψη έχει τη σωστή νοοτροπία».

Ο Φέτελ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Φεράρι, ωστόσο δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι θα το εξαντλήσει.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024