Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής Νορβηγία εδώ και χρόνια, όντας παρών στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας Λαρς Λάγκερμπακ.
Σε βασικό μέλος της Εθνικής Τυνησίας έχει εξελιχθεί και ο Τυνήσιος στόπερ των Πειραιωτών, Γιασίν Μεριά. Οι δυό τους βρίσκονται λοιπόν στην προεπιλογή των Εθνικών τους ομάδων για τα προσεχή παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό να έχει ενημερωθεί σχετικά.
Ο Ομάρ είναι διεθνής από το 2013 μετρώντας αισίως 38 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του (έχοντας περάσει και από όλες τις «μικρές» εθνικές). Από πλευράς του ο Μεριά φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο από το 2015 και έχει 37 συμμετοχές.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μπέτις και μάλλον αποχαιρέτησε οριστικά το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που εξόργισε μερίδα οπαδών της που «υποδέχθηκε» το πούλμαν της ομάδας μετά το ματς στη Σεβίλλη.
Ο Ολυμπιακός έχει ένα απίθανο ποσοστό προκρίσεων στο Final Four όταν κατέχει το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Euroleague, που τον… στέλνει στο ΟΑΚΑ
Ο Τι Τζέι Σορτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Μονακό και δεύτερη σερί χρονιά αναδείχθηκε MVP του μίνι τουρνουά της Euroleague.