Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έμιλι Ρατακόφσκι: Τα μυστικά για την σιλουέτα της

Έμιλι Ρατακόφσκι: Τα μυστικά για την σιλουέτα της

Όλες οι λεπτομέρειες για το πως καταφέρνει να έχει ένα τόσο καλλίγραμμο και εντυπωσιακό σώμα

Η Έμιλι Ρατακόφσκι αποτελεί μία από τις πιο αισθησιακές και καλλίγραμμες παρουσίες. Τόσο το πανέμορφο πρόσωπό της όσο και το αψεγάδιαστο σώμα της μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων σε κάθε της εμφάνιση.

View this post on Instagram

Never coming home

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Το πανέμορφο μοντέλο διαθέτει μία από τις πιο καλλίγραμμες σιλουέτες και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πως καταφέρνει να διατηρεί μία τόσο όμορφη εμφάνιση.

Η διατροφή της 

«Κάθε πρωί πάω στην αγαπημένη μου καφετέρια για να πάρω ένα σκέτο γαλλικό καφέ κι ένα γλυκάκι kouign-amann (το γλυκό αυτό έχει περιγραφεί ως το πιο παχυντικό γλυκό στον κόσμο από τους ΝΥΤ. Κάθε φορά παριστάνω πως δεν ξέρω τι θέλω να πάρω, αλλά πάντα ξέρουν ότι θα ζητήσω κι ένα kouign-amann» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, με το χαρακτηριστικό της χιούμορ.

Τα μεσημεριανά της γεύματα, στον αντίποδα, είναι πολύ πιο ελαφριά και ισορροπημένα. «Για μεσημεριανό θα φάω ένα σάντουιτς ή μια σαλάτα.» ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι: «στα γυρίσματα συνήθως μας έχουν κέτερινγκ, αλλά μπορώ και αντιστέκομαι, γιατί ο μπουφές είναι πάντα πλούσιος και είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις».

View this post on Instagram

I ❤️ 🍕

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Παράλληλα, αν και είναι μεγάλη λάτρης των γλυκών, τα κόβει εντελώς, για μεγάλες περιόδους από την διατροφή της και προτιμά να συνοδεύει τα γεύματα της με στημένους φυσικούς χυμούς, όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Λος Άντζελες. «Για μένα το σημαντικό είναι, αυτό που τρως να σε κάνει να νιώθεις καλά. Αγαπώ πολύ τους φρέσκους χυμούς με κουρκουμά και παντζάρι. Είναι τόσο χαρακτηριστικό του Λος Άντζελες, που δύσκολα μπορείς να το αποφύγεις».

View this post on Instagram

date night

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Το πανέμορφο μοντέλο αν και περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο σπίτι ή δουλεύει, συνηθίζει τις βραδινές κοινωνικές εξόδους καθώς της αρέσει να κοινωνικοποιείται, να γνωρίζει νέα άτομα και φυσικά όλα αυτά να τα συνδυάζει με ένα πλούσιο και γευστικό δείπνο.

«Το αγαπημένο μου εστιατόριο είναι ένα ιταλικό στο κέντρο της πόλης. Έχει πολύ ωραία κρασιά και κοκτέιλ» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Αν θέλει όμως να αποφύγει τους υδατάνθρακες τότε επιλέγει πιο ελαφριά γεύματα, όπως το σούσι.

View this post on Instagram

Me and Kenny for Vogue by @cassblackbird

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Πόσο γυμνάζεται; 

Η πανέμορφη Έμιλι δεν είναι μεγάλος λάτρης της γυμναστικής και έτσι δεν περνά ατελείωτες ώρες εντός του γυμναστηρίου.

«Δεν είμαι μεγάλη λάτρης του γυμναστηρίου. Μου αρέσει να είμαι έξω και να κάνω γιόγκα και επειδή ζω στο Λος Άντζελες, κάνω πολύ πεζοπορία. Έχω ένα στούντιο γιόγκα πολύ κοντά στο σπίτι μου και πάω μια φορά την εβδομάδα» είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Δεν έχω προσωπικό γυμναστή και ούτε τρελαίνομαι ιδιαίτερα για την γυμναστική. Θα έλεγα πως είμαι από τους λίγους σε αυτή τη βιομηχανία, που δεν γυμνάζονται τόσο έντονα».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024