Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί η Μισέλ Ουίλιαμς μισεί τις «Νεανικές Ανησυχίες»;

Γιατί η Μισέλ Ουίλιαμς μισεί τις «Νεανικές Ανησυχίες»;

Μπορεί η Μισέλ Ουίλιαμς να έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από την τηλεοπτική δραματική σειρά «Νεανικές Ανησυχίες» (Dawson's Creek), ωστόσο η ίδια μάλλον έχει ανάμεικτα συναισθήματα γι αυτό..

Η Μισέλ Ουίλιαμς αισθάνεται ότι σε όλη της την καριέρα την «κυνηγούσε» ο ρόλος της εφήβου που υποδύθηκε στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Νεανικές ανησυχίες».

Αφού ξεκίνησε την καριέρα της με τηλεοπτικές εμφανίσεις στις αρχές της δεκαετίας του ’90, η Μισέλ Ουίλιαμς έγινε παγκοσμίως γνωστή με το ρόλο της Τζεν Λίντλεϊ στην τηλεοπτική νεανική δραματική σειρά Νεανικές Ανησυχίες (Dawson’s Creek), τον οποίο υποδύθηκε από το 1998 μέχρι το φινάλε της σειράς το 2003

«Όταν τελείωσα με την τηλεόραση, αισθάνθηκα σαν στιγματισμένη» δήλωσε η 38χρονη ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Vulture. «Ήθελε πολύ δουλειά για να το σβήσω και για να ζητήσω να με δουν διαφορετικά».

Η ηθοποιός που ήταν τέσσερις φορές υποψήφια για Όσκαρ,  δήλωσε στο περιοδικό,  ότι αισθάνθηκε ιδιαίτερα περιορισμένη και ότι την έχουν εκμεταλλευτεί ως νεαρό αστέρι, όπως και την Κέιτι Χόλμς και τον Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ.

«Ερχόντουσαν σενάρια χωρίς να έχω λόγο. Ένιωθα σας ένα αιώνιο παιδί», εξήγησε.

Επιστρέφοντας στη μικρή οθόνη αυτή τη φορά ήθελε να προχωρήσει με τους δικούς της όρους.

«Φοβόμουν να βάλω τον εαυτό μου σε μια θέση όπου επρόκειτο να δεσμευτώ για κάτι και στη συνέχεια τελικά θα έπρεπε να κάνω κάτι που δεν ήθελα να κάνω», είπε.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μισέλ Ουίλιαμς παραδέχεται ότι η περίοδος της τηλεοπτικής σειράς «Νεανικές ανησυχίες» δεν είναι από τις αγαπημένες της ζωής της…

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024