Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το tweet που μετάνοιωσε ο Κεδίκογλου

Το tweet που μετάνοιωσε ο Κεδίκογλου

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε μετά την μεταφορά του βουλευτή Ευβοίας με σκάφος του Λιμενικού

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε μετά την είδηση της μεταφορά του βουλευτή Ευβοίας, Σίμου Κεδίκογλου, με σκάφος του Λιμενικού.

Η είδηση ήρθε με έναν μάλλον… αναπάντεχο τρόπο, αφού ο ίδιος ο βουλευτής με ένα «τιτίβισμα» κοινοποίησε το συμβάν. Στο tweet του ανέφερε χαρακτηριστικά «ευχαριστώ τον καπετάνιο και το πλήρωμα του σκάφος ΠΑΘ 090 του Λιμενικού που με μετέφερε από την Τήνο στην Μύκονο με 8 μποφόρ για να πάρω την πτήση για Αθήνα και να φθάσω στο μέτωπο της πυρκαγιάς που μαίνεται στην καρδιά της Εύβοιας».

Συνειδητοποιώντας λίγο αργότερα την μάλλον άστοχη δήλωσή του, έσπευσε με μία νέα ανάρτηση στο Twitter να αναιρέσει την προηγούμενή του, σε μία προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις που έμελλε να έρθουν.

Στο νέο tweet το μήνυμα του είναι κάπως διαφορετικό: «Ευχαριστώ τον καπετάνιο και το πλήρωμα του σκάφους ΠΑΘ 90 του Λιμενικού που στο πλαίσιο της περιπολίας του τον μετέφερε με 8 μποφόρ από την Τήνο στην Μύκονο καθώς και όλο το προσωπικό του Λιμενικού και στα δύο νησιά».

Παρά όμως την διαγραφή του πρώτου και την ανάρτηση του δεύτερου tweet, οι αντιδράσεις ήταν πολλές, άλλες θυμωμένες και άλλες ειρωνικές ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επεσήμαναν ότι στα καθήκοντα του Λιμενικού Σώματος και των σκαφών του, δεν συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά των βουλευτών.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024