Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε μετά την είδηση της μεταφορά του βουλευτή Ευβοίας, Σίμου Κεδίκογλου, με σκάφος του Λιμενικού.

Η είδηση ήρθε με έναν μάλλον… αναπάντεχο τρόπο, αφού ο ίδιος ο βουλευτής με ένα «τιτίβισμα» κοινοποίησε το συμβάν. Στο tweet του ανέφερε χαρακτηριστικά «ευχαριστώ τον καπετάνιο και το πλήρωμα του σκάφος ΠΑΘ 090 του Λιμενικού που με μετέφερε από την Τήνο στην Μύκονο με 8 μποφόρ για να πάρω την πτήση για Αθήνα και να φθάσω στο μέτωπο της πυρκαγιάς που μαίνεται στην καρδιά της Εύβοιας».

Συνειδητοποιώντας λίγο αργότερα την μάλλον άστοχη δήλωσή του, έσπευσε με μία νέα ανάρτηση στο Twitter να αναιρέσει την προηγούμενή του, σε μία προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις που έμελλε να έρθουν.

Στο νέο tweet το μήνυμα του είναι κάπως διαφορετικό: «Ευχαριστώ τον καπετάνιο και το πλήρωμα του σκάφους ΠΑΘ 90 του Λιμενικού που στο πλαίσιο της περιπολίας του τον μετέφερε με 8 μποφόρ από την Τήνο στην Μύκονο καθώς και όλο το προσωπικό του Λιμενικού και στα δύο νησιά».

Παρά όμως την διαγραφή του πρώτου και την ανάρτηση του δεύτερου tweet, οι αντιδράσεις ήταν πολλές, άλλες θυμωμένες και άλλες ειρωνικές ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επεσήμαναν ότι στα καθήκοντα του Λιμενικού Σώματος και των σκαφών του, δεν συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά των βουλευτών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο