Καυστικός ήταν ο Αρκάς στο πρώτο του ποστ μετά το ξεμπλοκάρισμα της σελίδας του στο Facebook.

Πριν λίγες μέρες ο Αρκάς είχε ενημερώσει τους φανς του ότι η προσωπική του σελίδα στο Facebook είχε δεχτεί πολλές αναφορές με αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί για ένα χρονικό διάστημα.

Για την ακρίβεια οι δημοσιεύσεις που έκανε στην σελίδα του δεν εμφανιζόντουσαν στις αρχικές σελίδες των ανθρώπων που είχαν επιλέξει να τον ακολουθούν. «Κάποιοι προσπαθώντας να δώσουν νόημα στη μίζερη ύπαρξή τους, κάνουν συνεχώς αναφορές για να ρίξουν τη σελίδα του Αρκά στο facebook. Ήδη κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τις δημοσιεύσεις για μια εβδομάδα. Διαδώστε το» είχε γράψει ο Αρκάς.

Δημοσιεύτηκε από ARKAS -The Original Page στις Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019

 

Πριν προλάβει να συμπληρωθεί η μια εβδομάδα, η σελίδα του Αρκά ξεμπλοκαρίστηκε. Ο ίδιος ο Αρκάς ανέβασε ένα νέο σκίτσο με τον πρωταγωνιστή να λέει «Τώρα πια μπορούμε να λέμε ελεύθερα την γνώμη τους», καυτηριάζοντας όσους προσπαθούν να τον φιμώσουν επειδή έχει διαφορετική άποψη από την δική του. Παράλληλα, στην λεζάντα της φωτογραφίας κάνει αναφορά και στον νέο ποινικό κώδικα. «Πήραμε χάρη! Η ποινή μας μειώθηκε, δεν ξέρουμε γιατί. Ίσως λόγω του νέου ποινικού νόμου. Συνεχίζουμε κανονικά τις δημοσιεύσεις.», ήταν τα λόγια του.