Μειωμένα είναι τα δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς στην Αθήνα και μεγάλες οι καθυστερήσεις εν όψει Δεκαπενταύγουστου.
Ήδη από τα τέλη Ιουνίου, έχει τεθεί σε λειτουργία το θερινό δρομολόγιο των ΜΜΜ, το οποίο άλλαξε όμως την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου. Από την Δευτέρα 12 Αυγούστου έως και την Κυριακή 18 Αυγούστου, σε λεωφορεία και τρόλεϊ ισχύει ειδικό πρόγραμμα δρομολογίων, το οποίο αναμένεται να αλλάξει πάλι μετά το πέρας της εβδομάδας.
Ειδικότερα από την Πέμπτη 15 έως και Κυριακή 18 Αυγούστου γίνονται δρομολόγια ανά 12,5 λεπτά ενώ από τις 19 έως και τις 25 Αυγούστου θα πραγματοποιούνται ανά 10,5 λεπτά.
Ανάλογο είναι και το πρόγραμμα δρομολόγησης στο τραμ, με τον χειμερινό του προγραμματισμό να ξεκινά στις 6 Σεπτεμβρίου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).