Δέσποινα Βανδή: Τι έκανε ανήμερα της γιορτής της;
Πως επέλεξε να γιορτάσει η πανέμορφη τραγουδίστρια;
Την ονομαστικής της εορτή έχει σήμερα η Δέσποινα Βανδή και από νωρίς το πρωί έχει δεχθεί πολλά μηνύματα από τους θαυμαστές της, που της εύχονται «Χρόνια Πολλά»!
Η πανέμορφη τραγουδίστρια επέλεξε να ευχηθεί ενόψει Δεκαπενταύγουστου στους δεκάδες διαδικτυακούς ακολούθους της στο Instagram, με μία πολύ όμορφη φωτογραφία!
Στην εν λόγω φωτογραφία, απεικονίζεται η ίδια χαμογελαστή και πανέμορφη, όπως πάντα, ενώ δεν περίμεναν πολλοί ότι θα έκανε κάτι τέτοιο ανήμερα της γιορτής της… Η ταλαντούχα τραγουδίστρια υπενθυμίζεται ότι είναι και φοβερή μαγείρισσα!
«Χρόνια μας πολλά ρε παιδιά!!!Να έχουμε υγεία κι ένα λόγο πάντα να χαμογελάμε!!! Εγώ εδώ ζύμωσα ένα ψωμάκι για την παρέα της αυλής!!! Πάω να το ψήσω πριν με φάνε!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου ποζάρει με τη ζύμη για το χειροποίητο ψωμί που ετοιμάζει!
Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία:
- Το ταξίδι της κινέζας μεταφράστριας στην Αλβανία με την πεθερά της – Σε μέντιουμ την αναζητά η αδελφή της
- Σάλος μετά το Μουντιάλ: Οκτώ παίκτες της Τυνησίας θετικοί σε απαγορευμένη ουσία (pic)
- Vovan και Lexus: Ποιοι είναι οι Ρώσοι φαρσέρ που «χτύπησαν» τον Θάνο Ντόκο – Λίστα με τα γνωστά «θύματά» τους
- Αρβανίτης: Μέσω του Κούλογλου παρακολουθούσαν όλη την επιτροπή που διερευνούσε το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Πώς οι δύο influencers έφτασαν στην κορυφή του Empire State Building
- Ο Ρώσος φαρσέρ εκθέτει ανεπανόρθωτα το Μαξίμου – «Απλά στείλαμε ένα email στον Ντόκο»



