Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεληζήσης: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Δεληζήσης: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Αισιόδοξος ότι ο Άρης θα καταφέρει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα ο Γιώργος Δεληζήσης.

Κάλεσμα στους οπαδούς του Άρη να γεμίσουν το Κλεάνθης Βικελιδης και να στηρίξουν την ομάδα τους έκανε με δηλώσεις του ο Γιώργος Δεληζήσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Πρέπει να τα δώσουμε ολα για να ανατρέψουμε το σκορ. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα. Θέλει ψυχή, να ακολουθήσουμε πιστά το αγωνιστικο μας πλάνο και με ενα γρήγορο γκολ ολα είναι πιθανά».

Για το αν υπάρχει πίστη στην ομάδα: «Ολα τα παιδιά το πιστεύουν. Εχουν γίνει και μεγαλύτερες ανατροπές στο ποδόσφαιρο. Χρειάζεται θέληση και πίστη».

Για τη προσοχή που χρειάζεται στην άμυνα: «Δεν θα αφήσουμε την άμυνα μας. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση».

Για το αν συζήτησαν οι παίκτες την ήττα στη Νορβηγία: «Το συζητήσαμε και με τα παιδιά και με τον προπονητή μας. Αδίκησαμε τον εαυτό μας. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας αδικεί. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας για να πάρουμε τη πρόκριση».

Για τα όπλα του Άρη: «Μας δυσκόλεψε στο πρώτο παιχνίδι ο πλαστικός χλοοτάπητας, αν και δεν αποτελεί δικαιολογία.Θα είναι υπέρ μας αύριο η υψηλή θερμοκρασία αλλά θα μας βοηθήσει πολύ και ενα γεμάτο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και με τη βοήθεια του θα τα καταφέρουμε».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024