
Το “BHMAGAZINO” αυτής της Κυριακής με τους The Beckhams στο εξώφυλλο
20 χρόνια μιας συναρπαστικής ζωής, με δόξα, χρήμα, glamour και απίστευτη δημοσιότητα για τον πρώην άσσο των γηπέδων και την fashion designer, «ξετυλίγονται» στις σελίδες του περιοδικού
Ο Ντέηβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, το πιο πολυσυζητημένο ίσως ζευγάρι της εποχής μας, είναι στο εξώφυλλο του “BHMAGAZINO”, που κυκλοφορεί μαζί με «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ». 20 χρόνια μιας συναρπαστικής ζωής, με δόξα, χρήμα, glamour και απίστευτη δημοσιότητα για τον πρώην άσσο των γηπέδων και την fashion designer, «ξετυλίγονται» στις σελίδες του περιοδικού.
Η Τζέιν Μπίρκιν σε μια αποκλειστική συνέντευξη για το “BHMAGAZINO” στην Ελβετία, λίγες εβδομάδες πριν φθάσει στην Ελλάδα.
Ο μεγάλος μας γλύπτης Θόδωρος Παπαγιάννης, μας ξεναγεί στο ατελιέ του και μιλάει για τέχνη και πολλά άλλα…
Η Αλεξάνδρεια, η πόλη του Ελληνισμού και Κοσμοπολιτισμού, μέσα από τα μάτια του Κωνσταντίνου Καβάφη και άλλων διάσημων ποιητών και συγγραφέων.
Ξενάγηση σε ένα τεράστιο κτήμα στο Κορωπί, όπου η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Κακογιάννη Τατιάνα Παπαμόσχου, περιθάλπει μαζί με τον σύντροφό της, τα πληγωμένα πολλές φορές, συμπαθέστατα γαϊδουράκια.
Το Φεστιβάλ του Καστελλόριζου, με σημαντικούς καλλιτέχνες, συνεντεύξεις, αποκλειστικότητες, ενδιαφέροντες άνθρωποι, νέες ιδέες.
Το ταξίδι στα φτερά του “BHMAGAZINO”, όσο προχωράει το καλοκαίρι, γίνεται ακόμα πιο σαγηνευτικό…
- Κατάμεστο το ΟΑΚΑ για τους Metallica: Μια εκρηκτική βραδιά στην Αθήνα με το απόλυτο metal παραλήρημα
- Οι Metallica στην playlist του τρόμου: Aπό τα δωμάτια βασανιστηρίων στις υπηρεσίες του Χέγκσεθ
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-3 σετ: Νίκη στην Πυλαία οι «πράσινοι» και δεύτερο σερί πρωτάθλημα (vids)
- Κοινωνικός Τουρισμός: Πώς θα δείτε εάν είστε δικαιούχος
- Επανέρχεται η αφρικανική σκόνη: Αυτές είναι οι επτά περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο
- Ο Δένδιας, ο Άδωνης και η συζήτηση για ενδεχόμενες επισκέψεις στο… διάστημα

